-mavim- Derennn700 yumurtlamamdan beri devam eden göğüs ağrısı var dokunamıyorum çok şiş başka da bir belirtim olmadı canm
Nur19977 Nurrrrrrrrr3434 ayy bilmiyorum ama hiçte böyle olmazdı bide benim geniz akıntım var mide bulantımda var dünden be çok kokulardada midem çok kötü oluyor ama geniz akıntısındanmı diye düşünüyorum kafam çok karışık 🤣
yesildeniz_ Dry07_ hayır, yanlış hatırlıyorsun. Kuruma çizgisi bile çıkarmayan laboquick son testte ilk dakikalarda zorla görülebilen sonradan çok net görülebilen kuruma çizgisi çıkarmıştı bi ümit dedim ama hamile değilmişim. Awoxla onayladım
Ervahayal AdaKaranfili 32 yaşındayım inşlah sizinde istediğiniz nasip olur 🙏🏻 sizin yaş kaç benimde kızlarımda istediğimiz ay nasip oldu ama sık ilişki oluyordu şimdi erkek istediğimiz için tabi başta hayırlısı sadece yumurtlama çatlama günü değerlendiriyorum ondanmı tutmuyor anlamıyorum
AdaKaranfili Ervahayal ben 36 yasindayim. Tesekkur ederim insallah.hepimizin gonlundeki gibi olsun🤲. Belki daha erken yumurtluyorsunuz. Hangi gunler degerlendirdiniz?. Ben sadece 16.gunden sonra oldu. Hic ihtimal vermiyordum tutacagina. Ama oldu. Allah insallah saglikla erkek evlat da nasip etsin🤲🩵
Ervahayal AdaKaranfili ovulasyon takipi yapıyorum yanılıyor olmaz bence test telefonda takip ediıyorum aynı günlere gelıyor çoğu zaman önce sadece çatlama gününü değerlendirıyordum baktım tutmuyor yumurtlama çatlama devam ettim 3 gün üst üste gene tutmadı bu ayda hala yumurtlama olmadı silik hala test devam edıyorum teste instagramda aldıgım sayfada yardımcı oluyor belki yanlış yapıyorum diye elanatal 1 kullanmaya başladım bu ay folik asit vitaminler var baya inşlah bu ay gönlümdeki olur çok yıpratıyor bu süreç kızlarımda istediğimiz ay oluyordu bunda olmadı gitti 😔
Ervahayal AdaKaranfili geçen ay adetin 15. 16. 17. Günlerini değerlendirdim ovulasyonda 16. Gün yumurtlamaydı
Busraaaakkk Kızlar ne durumdasınız? Bende kaşık ve bel ağrısı devam ediyor bir de çok afedersiniz regl öncesi ishal olunur ya öyleyim henüz regl olmuş değilim dün test yapmıştım negatifti bat bugün
AdaKaranfili Busraaaakkk sat 16 martdi. Ama 11 Nisan’da testte silik çizgi ile öğrendim. Belirtim yok suanlik. Sadece bacaklarim ağrıyor. Hep adet öncesi agrirdi bı iki güne adet olurdum. Acaba adet mi olacagim.. bir kaç gün sonra testi tekrarlarim adet olmazsam. Bat bugundu takvime gore
Nunu777 Nur19977 benimde ayın 14-dü dün test yapdım neqativ amma bu sefer çok farklı belirlilerim vardı kesin emindim amma şimdi çok çok az miktarda kan geldi bilmiyom yerleşme kanamaaımı yoksa adetmi( Yerleşme kanaması ne zaman oluyo adetle üst üste düşermi?