ilaydagkk1 Kızlar bende elendim galiba ilk defa günümde olucam sanırım bel ağrılsr inceden inceden vuruyor
Yasewens Nur19977 adetim 10 gün gecikti idrar testleri pozitif çıkıyor dün kan verdim beta 1,21 negatif daha önce başına gelen oldu mu
AdaKaranfili Ervahayal hayir kuzum .esim sehirdisindaydi . Adetimin 15 .gunu gecesi geldi. 16.gunu degerlendirdik.o gunu iki kere hatta. Ve sonraki gunlerde bir kac gun aralarla. Yuzuk testi yaptim. Iki kere daire cizdi. Sonra ireli geri. Yani toplam 3 kere . 4 defa durdu haraket etmedi.. iki kizim var. Belki diyorum bu erkektir. Allah gonlume gore verir insallah. Esim de cok istiyor. Benden cok o istiyor.☺️
demom Nurrrrrrrrr3434 bende daha önce 2 düşük olsunkürtaj oldum en son ki 1 sene önceydi . Çikolata kistim var biliyorum bunu ama ne bileyim valla of
cebellato Selam kızlar 2.5 yıldır evliyim, bu yıllarda neler denedim neler, bu ay sadece ilişki var, bat 15, adetten sonra aşılama yapıp sonra tüp bebek yapıcaz, aşırı miktarda diş ağrım var ama şimdi nolur nolmaz doktora gidemiyorum😞
zeynepyr merhabalar reglım sadece bırgün gecıkmıstı btc 65.5 cıktı 3 test yaptım pozitif kadın doguma gıttımde bana cok yenı bır durum oldugunu net bır sekılde gebesın yada degılsın dıyemem dedı 48 saatte bır btc bakılcak dedı napcagımı bılmıyorum ayrıca calısıyorum iş ağır hamıle olduguma daır belge bıle vermedı benle aynı durumu yasayan varmı internetten baktıgımda 65 dger ıkı haftalık gebelık olarak gozukuyor napcam bılmıyorum
Belisss06 Nur19977 benim de 18 nisan geçen ay 21 Mart’ta oldum regli benim 5 gündür falan aynı saate sol kasigima batma oluyo dunde kasigin biraz üstüne eledim atıyordu
minaa_2356 Fatma02 bat 16 hafif kramp var adet olacakmışım gibi ama tam adet ağrısı değil. Mide bulantısı yorgunluk sürekli uyku hali vücut ısisinda artış her an bayılacak gibiyim göğüs hassasiyeti bel ağrısı ve Akıntim var hamileliğe yormak istemiyorum eğer regl olursam üzülürüm daha önce 2 kayıp yasadim
Eco111 Benimde bat 20 ama bugün talihsiz bir kaza yaşadım röntgenden önce kan verdim gebelik şüphesi durumundan dolayı. Bebek yok dediler kesin yok mudur yoksa kanda çıkmaz mı regle 9 gün var
nurssmom Esmerayyyyyy isminiz görümcemin ismi çok nadir bir isim çok seviyorum burda görünce şaşırdım 🥰
Dry07_ Benim de beklenen adet tarihim 14 nisan evde test yaptım predictor test ile çok ince çizgi çıktı pazartesiyi bekliyorum kan vermek için 😇
nurunuzgeldi Esmerayyyyyy of benim cahillik 22 haftalık gebeyim hiç duymamıştım işk kez bu uygulamada gördüm teşekkür ederim
Busraaaakkk Ozlm_24 ay bende aynı evde testim var ama ya negatifse diye korkumdan ben de gecikmeyi beklicem garanti olsun diye
Sindirella-94 Westmoreland valla 2 gün var hala bisey yok ama bilemedim moralim bozuk buraya bile girmedim