Nurabak Merhaba anneler ben burda yeniyim 6haftaligim kalp atışını ayın 21de duyucam insallh ama bazen karnimda kramplar olusuyo sancı saniyesinde geliyo gidiyo bu haftalarda normalmi? İlk gebeliğim bu arada bu durumu yasiyan yada bilinçli olan yazabilirmi?
xLucy Nurabak benim de sürekli oluyor 7+6 dayım biraz azaldı ama doktorum normal dedi 🙏🏻 sağlıkla kucaklarsın umarım bebeğini 🌸
asil15 Nurabak benimde aynı cnm normalmis bebegin saglikli gelistigi anlamina geliyormus 6+6olduk yarın inşallah ilk kontrole gidicez
asil15 Nurabak cnm az önce ilk kontrolden ciktim tekrar sordum normalmis kanamaniz olmadığı sürece korkmayın dedi henüz kalp atışını duyamadık buarada kalp atışı regli tarihine gire hesaplanmiyormus bilginiz olsun
Nurabak xLucy teşekkür ederim cnm ilk gebeliğim oldugu için biraz tedirginim 🙏amin insallh snde sağ sağlım alırsın kucağına💯
Nurabak asil15 şükür kanamam yok umarım olmazda bnde 6haftaliqim 2hafta sonra gel demişti doktorum dha net duymak için herlde hayırlı haberlerle insallh 🙏 insallh duyarız teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için🥰