Esra-kk Kizlarim 3 gündür bebeğimi hissedemiyorum hareketlerini 😭😭 sizce daha erken mi çok bişeymi var
Lavin97 Bu haftalarda erken zaten bebek daha kucucuk 400 qr en fazla surekli hiss etmemen normal.. 30 haftalarda. Sonra takib etmen gerekecek
ppmerlina Yatıyordur annesi hemen evham yapma, bu aralar stresli ve yorgunsan bebiş de uyuyordur 🥰 yine de için rahat etmezse yarın hastaneye git ama bir sıkıntı olsa elbet kanama gibi bir şey olurdu diye düşünüyorum Allah göstermesin
Esra-kk ppmerlina pozitif yorumunuz için teşekkür ederim cnm sabah gidcem inşallah bebeğimin eşi onde biraz tedirgin oluyorum o yüzden
Mavi666 Esra-kk yarım litre su içip yan yatmayı denediniz mi? Doktorum bana hissetmezsen bunu yap yine de hissetmezsen 2 saat boyunca hastaneye gel dedi. Bunu 29 haftalıkken söyledi.
sadbut Esra-kk canım bebegin eşi öndeyse cok normal hissetmemen arkadasım 34. Haftalarda bile pek hissetmiyordu engel oldugu icin ama bi peoblem olmadı cok sukur sıkma canını benim plesemta arkada olmasına ragmen o haftalarda günde sadece 1 kere falan hissediyordum 💕🌸 misil misil uyuyodur o
Ebru_ebru Esra-kk Umarım her şey yolundadır güzel düşünün uyuyordur belki inşallah yarın güzel haberlerle yazarsınız 🥰🙏
Girlmama Esra-kk hafifce vur karnina ultradonla bakarken bebek donsin diye vuruyorlar ya oyle yap ben hep oyle yapiyodum
Ebru_ebru Esra-kk Rica ederim yarın kontrolden sonra yazarsanız sevinirim güzel haberlerinizi bekliyorum 🥰
busra05_ O haftalarda bende hıssedemedıgın gunler olmustu canım küçük oldugu için daha yada eşi önündedir ondan hıssetmıyosundur endıse etme saglıkla kavuşun inşallah için rahat etmezse yarın dr a gıt🎀