Mervettt Kızlar merhaba 35 haftalik hamileyim ve hiç iştahım kalmadı bu saate kadar 1 yumurta ve sut ile duruyorum.agzima bişey alasim gelmiyor. Bebeğimi de ac bırakmış gibi hissediyorum 😔 çok etkilenir mi bu durumdan
Yalinn8 Mervettt ee bu asamada etkilenebilir cok ac kalmasan iyi tabi, atistir enazindan,çig badem, yogurt, salata falan...turp,havuc salatasi yap hem faydali. Avakado yemeyi dene,tuzlu limonlu. Ama cok ac kalma bence artikk
Gulhan2692 Mervettt canım dikkat et onun için ac kalmamaya çalış, daha çok bebeğine faydalı şeyler tüketmeye çalış ama o haftalarda oluyor sanırım bi istahsizlik bende bugün 37 oldum, 35ten beri zorlaya zorlaya yiyorum bende aklima gelmese sanki hic yemicekmisim gibi ama dikkat etmeye calisiyorum meyve kuruyemiş yoğurt falan yemeklerden sonraları yiyorum ara öğünler de. Yemektede cok acıktığımi hissediyorum aslında ama oturup ıki kaşık yiyorum hemen doyuyorum
Yagmur1991 Valla grip oldum benimde canım istemiyor ama bebeğe günah acikiyor bizi bekliyor insan çok üzülüyo biran önce doğsada rahatlasam diyorum
YagmurDaskn Mervettt Canın neyi çekiyor bi düşün. Eğer tatlı şeyler istemezsen tuzlu şeyler ye. Mesela salatalığa tuz dök ye. Umarım düzelir iştahın