Yaseminince Kimler ne durumda hanımlar? Daha dün gibi yüz küsürlerdeydim nasıl geçecek diye düşünürken şimdi son 48 hem heyecanlı hem de stresliyim ilk hamileliğim 🥹
danla2711 Yaseminince son 43🥹 hem çabucak geçsin istiyorum hemde bu günleri özleyeceğimi düşünüyorum 🫠🫣 şimdi hamilelik öncesi videolarıma bakıyorum ah ahh yaşlanmış gibi hissediyorum 🥹
Pinnar7 Lavin97 ben daha 29. Haftadayım şimdiden sardı korku her gece ya bir şey olursa diye uyuyamıyorum ağrım olmasa da var gibi hissediyorum psikolojik rahatsız oldum resmen 😞
Lavin97 Pinnar7 bu kadar stes yapmamiz bile az olan aciyi fazla hiss etmemizi sagliyormus napicaz nasil yoneteceyiz hic fikrim yok😔 bu gun batik tirnagimi yaptirdim kadin sey dedi sen batigin cikmasina boyleysen nasil dogurucan hic dusunmedim degil cidden nasil dogurucam ya
danla2711 Happyka evett🥰 nasıl geçiyor hazırlıklar tamam mı🥰 benim ilk hamileliğim biraz stres biraz eskiye özlem var sanki kendimle vedalaşıyor gibiyim🥹
Happyka danla2711 bebek kıyafetlerini yikamam gerekiyor pijama vs, pazartesi kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek benim 3 sezaryanim olacak , gün verir belki , sizin heyecanı anlıyorum ilk gebelik başkadır 🌹
Pinnar7 Lavin97 ben doğurunca kadar dokuz doğuruyorum o zaman artık ne doğururum Allah bilir acıdan kendimden geçerim herhalde artık, neyse ki kucağımıza aldığımızda her şey geçmiş gitmiş bitmiş olacak aslında sadece buna odaklanabilsek
danla2711 Happyka oh maşallah hep kızımın olmasını istemişimdir 1 kız 1 erkek olsun istiyorumm 😂🥰 bu bebişin cinsiyeti ne peki