defnevedoruk elifkarakuss uygulamaya göre 84 sezaryen olacağım için 74 falan 🙈 daha heyecan falan yok çok varmış gibi hissediyorum
elifkarakuss defnevedoruk sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah keşke bende böyle sakin hissedebilsemm 😅
elifkarakuss 2Princess1Mom sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻 bende sezeryan düşünüyorum sanırım bu daha rahat ettiriyor beni 😅
pskdanisman1anne Bizim de son 93 🩵 ilk aylara göre biraz daha rahat geçirsem de bazı günler aşağı kısımlarımda ağrılar oluyor 😬doktorumla sezeryan ya da normal doğum olarak konuşmadık hiç
elifkarakuss pskdanisman1anne ilk aylar çok rahattım şuan alışamıyorum herşeyde çok zorlanmaya başladım malesef ki
elifkarakuss Canan1991 biz ne kadar hesaplarsak hesaplayalım ne zaman nasıl gelmek isterlerse öyle geliyorlarr👼🏻
elifkarakuss Asl034 nasıl hissediyosunuz peki heyecan ne durumda 🫠 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı güzel imanlı ömürleri olsun hepsinin 🤲🏻
Asl034 elifkarakuss Öğrendiğimde 2 Haftalıktı ne ara bu noktaya geldik bilmiyorum zaman çok hızlı 🙂↔️
elifkarakuss Asl034 evet insan anlamıyor bende 1 aylıkken öğrendim ve şimdi doğuma günler sayıcak duruma geldik sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤍