Nursahergun Bende bi kaç işim arasında kaldım esım okey derse mıhra meva istiyorum . Eskı kafadan baksa da esım içime sinmeyen işim vermek istemem
Ilos96 3 yaşında kızım var Zeynep Ela Yine kızım olacak inşallah Belinay Eflin Zülal isimleri arasında gelip gidiyorum bende
Mvsm Aleynablog o kadar aynıyım ki..28 haftalık olduk herkes soruyor paylaşıyorum isimden soğutuyorlar söylemesem aman sende diye tribe giriyorlar . e fikir de almak istiyorum dışardan bir kulağa nasıl geliyor diye..İnanılmaz bunaldım bu konuda :( Doğa ve Simay bu iki isme çok yükselmiştim..
Aleyo03 Arkadaşımın çok şirin bir kızı var 1 yaşında. Onun da adı Afra ve çok yakışıyor. Kimseye kulak asma her isme bir kulp buluyolar. Benim de kızım olacak. Mihrimah olsun istiyordum soğuttular sağolsunlar. :)
Aleynablog Aleyo03 ismin seslenişi çok mu kaba sonu ra ile bittiği için insanlar kaba diyo ismin enerjisinden giriyolar afra tafra diyolar aman arkadaşınızın kızınında ismi afra olduğu için soruyorum kulağa hoş gelen bir isim mi
Aleyo03 “Ra” ya Rr gibi bastırmadığınız sürece hoş kaba olmuyor. Daha yumuşak ses tonuyla afraa güzel geliyor kulağa. İnsanlara çok da kulak asmayın derim herkes bişey söylüyor. Ben arkadaşımın kızına çok yakıştırıyorum karar sizde :)