Aleynablog Arkadaşlar 28 haftalık olduk ama kızıma isim bulamıyorum bulduğum her isme bişey uyduruyolar beni çok etkiliyolar afra ismini beğendik eşimle ama hemen yanına tafra yı yapıştırıyorlar 🥲
Krystal Aleynablog milleti dinlersen ohooooo. İçine sinen isme okey de gitsin.💃🏻 İpek,Derin,Nil, İleyna, Nilay, Gözde, İdil, Mihrimah önereyim bende🤭
Aleynablog Meleknur1 miray ismini de beğeniyorum ama anlamı eril enerjisi yüksek demekmiş kafam o kadar karışık ki
Haco Alya arya defne deren asya sare benim ikizler olacak ben hala karar veremedim sorma aklımda bunlar var ama senin aklında ne var
Aleynablog Haco ilay sare yeğenimim ismi çok beğeniyorum ama koyamıyorum alya ela mina da görümcemin kızlarının ismi bu yüzden arya isminide koyamıyorum çok benziyor alyaya asya isminide kız kardeşim kızı olursa koyucak😂 bana isim kalmadı😂
Aleynablog Pembe_bulut ben beğeniyorım aslımda ama eşim istemiyor ben aslında leyla ismini de çok beğeniyorum ama o yaşlı ismi diye koymak istemiyo
Aysegul466 Eslem beğenirseniz anlam olarakta kulağa gelişide güzel bence, eşim beğenmediği için ben koyamadım 😅
Aleynablog Krystal valla ismin aleyna olmasaydı alina koyup geçcektim şimdide diyorum koyayım sonra aleyna diyecekler ona da😂
Hux Aman hep aynı isimler ben HAZAL koyucam güzel kızımın ismini çok klas geliyor bana nedense herkes umay Gökçe alta Mira hep aynı içine ne siniyorsa onu koy canım
babiesmommy Hux hazal ismi çok güzel ama saydığınız isimlerden farklı olduğunu düşündüren nedir? etrafımda o kadar çok küçük çocuğu hazal isminde olan var ki. Kimsenin koyduğu ismi yargılamayın bence.
Mavi666 Aleynablog kimseye bakmayın bence, yıllar önce kızım olursa adını Lorin koyacam demiştim bir arkadaş da sakın koyma benim Lorin adlı biriyle kötü anım var dedi ben de BENİM YOK dedim 🙂 bu çok özel bir şey kendi çocuğunuza koyacağınız isme kimse karışmamalı sonra pişman olursunuz. Bu arada kız çocuğuna hamileyim sağlıkla doğarsa şayet ismi Mavi Lorin olacak🥰
35Hatice Niye yoruma açıksınız ki olmayın bence kimseye de bi şey söyletmeyin içinize sinen isim hakkında. Siz izin verirseniz her yakıştırmayı yaparlar. Herkes edebini bilsin sinir oluyorum böyle saygısızlıklara😅
Aleynablog 35Hatice açık değilim ama biri bişey söyleyince tartışmaya başlıyorum bende hazmedemiyorum karışılmasını ama illa yorum yapılcak tutamıyolar kendilerini 😡