Nurakr12 Kızlar merhaba 7 aylık hamileyim ve neredeyse 5 dakikada bir ağrı giriyor akıntı geliyor hafiften bir de bebeği hissetmiyor gibiyim normal mi bu durum psikolojik mi sizce? Bazen rahatsız ediyor ağrı bazen etmiyor şu an vajinamda baskı ve ağrı var
Momyyyy35 Evet cnm aklın kalmaisn doktora da GT tabiki ama bunalr çok artıyor son zamanlarda suyun gelmiyor dimi sadece akinti
Momyyyy35 Nurakr12 kesik kesik oldu benimde eğer gelmeye devam ediyorsa hemen git cnm su önemli akıntı seklinde oliyo engelleyemiyorsun onu
Nurakr12 Meleknur1 ilk defa oluyor bu şekilde bi dayanılmayacak gibi oluyor bi duruyor bebek de hareket ediyor arada bir
Momyyyy35 Nurakr12 tabi benim öyle oldu bide haftam erkendi ihtimal vermedim ama benim yakınım kadın dogumcu anlatınca gtmemi önerdi doğuma alindim suyummus ama ara ara geliyordu tutamiyordum normal akıntı gbide değil ama böyle bisalircasina da degil
Eylinna Canım bi acile git nstye bağlan baksınlar orada sancın varsa çıkar ihmal etme derim düzenli sancı doğum belirtisi olabilir
Momyyyy35 Nurakr12 büyük ihtimal bebis büyüyor ondan oliyo için rahat etsin ama taabi gidersen ama korkma k haftalar risk çok yok cnm
Momyyyy35 Nurakr12 olur ondanda olur zten son haftalarda bu dediğin çok çok oluyor canım ama o haftalarda olmuştu bana sanki yurukende ağrı büyüyor ondanda oluyor acillerde kdogum var için rahat etsin ama stres olma bosuna
Nurakr12 Momyyyy35 evet ayaktayken ağrı artıyor oturunca sıkıntı olmuyor. Genel stresten bahsetmiştim çevre olarak