Nurakr12 Kızlar merhaba 7 aylık hamileyim ve neredeyse 5 dakikada bir ağrı giriyor akıntı geliyor hafiften bir de bebeği hissetmiyor gibiyim normal mi bu durum psikolojik mi sizce? Bazen rahatsız ediyor ağrı bazen etmiyor şu an vajinamda baskı ve ağrı var
Gokcy Nurakr12 bende 7 aylık hamileyim bazen vajinamda baskı gibi oluyor ağrı hissediyorum ama bugün doktor kontrolünde doktora sorduğumda normal olduğunu artık bebeğin büyüdüğünü bir problem olmadığını söyledi ama ben gün içinde hareketlerini sürekli hissediyorum hareket hissetmiyorsanız bir doktorunuza danışın isterseniz
AYSNR90 Nurakr12 29+4üm vajinaya deilde bu akşam ilk defa üst kısımda batma hissettim göğüsüme dogru yukarı baskı ve batma okdr rahatsz ettiki acaba yaşayan varmı geçicimi yoksa bu şekilde nasıl geçer 2ay.çok kötü oldum.
Rosegold27 Nurakr12 merhaba 23 haftalığım vajina kemiğim ayrılıyor gibi. Ağrıyor kalsiyum ve magnezyum eksikliğinddenmiş sorudm ben takviye lazımmış uzan yan uzan bebek hareket eder canım ve sen yorgun olmadığında daha. Çok hareket eder
Bktakdmr Rosegold27 aynı şeyi yaşıyorum yürürken artık yürümem değişti vajinam o kadar ağırıyor ki yatarken veya dokununca bir şey yok ama oradaki kasları kullanınca sanırım aşırı ağırıyor 27. Haftadayım bende. Birçok kişi yaşıyorsa normal bir durum demek ki
Rosegold27 Bktakdmr Bktakdmr kesinlikle öyle bugün de aynısını yaşayan biriyle görüştüm normalmiş canım aynenn
AYSNR90 Nurakr12 bnm birtek dün gece oldu ama çok kötü rahatsız etti.inşallh bida olmaz çünkü çekilcek gbi değildi. Cinsiyet nedir?