seydabal_60 Kızlar 30 haftalık hamileyim 2 saniye de bir karnımda bazen kasığımda tık tık diye bişeyler hissediyorum sanki kalp atışı gibi bu hıçkırık mı oluyor ilk gebeliğim bilmiyorum
Ubuntu seydabal_60 ay beni çok gıcık ediyordu bu ya 😂 hıçkırıyor evet. Benim kızım günde 10 kere hıçkırık tutardı ne zaman bitecek diye dört gözle beklerdim hıçkırık hanım diyordum ona 😂 doğdu yine sürekli hıçkıran bi bebekti hala da sık sık hıçkırıyor tam uyku saatinde başlıyor 😂😂
Turuncukadin seydabal_60 evet tam olarak öyle oluyor benim son 3-4 haftadır hıçkırık oluyor bebişimde😅 33+3 oldu🧿 nst bağladılar hıçkırıp durduğu için 30 dk sürdü
Kusucamyeto seydabal_60 ay ben hala anlayamıyorum yaaa 😢😢 nasıl oluyor biraz daha anlatır mısınız 😵💫😵💫
seydabal_60 Turuncukadin bir kaç gündür oluyor şimdi acaba kıçkırık mı dedim öyleymiş nasıl sevindimmm😂 30 haftalığım ben normal mi bu haftalarda başlaması acaba
seydabal_60 Kusucamyeto karnında 2 saniyede bir pıt pıt pıt diye bişey hissediyosun sanki kalp atışı gibi yada nabız atar ya öyle bir iki dakika sürüyo bitiyo sonra😂
Turuncukadin seydabal_60 normal benimki 28 sonunda başlamıştı. Zaten çok öncesinde de oluyor da biz hissetmiyoruz. Bugün bebek bakimiyla alakalı okuduğum bir kitap şöyle bir bilgiye rastladım anne karnında bu şekilde hıçkıran çocuk doğunca da hıçkırıyormuş😅🤭
Turuncukadin seydabal_60 o kadar çok hıçkırık dedik ki şu anda hıçkırık tuttu kızımı mesela 😂😂 3-4 dakikadır aralıksız hıçkırıyor
iknrkc seydabal_60 hıçkırıkmıymış ben ayagıyla falan dokunuyor sanıyodum😂 hıçkırıgı nasıl hissediyoruz ya😂 bi de acaba tekmesi nasıl oluyor merak ettim bende 22 haftalıgım tık tık his var
seydabal_60 iknrkc çok normal o haftalarda haftan ilerledikçe tekmeler sertleşiyor şuan beni uykudan uyandırıyor mesela o haftalarda tık tık diye hissediyorsunuz 😊 evet hıçkırıkmış 2 saniyede bir karnımda kalp atıyor sanki bir kaç dakika sürüyo bitiyor 😂
mrp2023 seydabal_60 hıçkırık olabilir hıçkırık olması iyi diyorlar yutkunma refleksi falan gelişiyormuş