Dilaraclkalav randevu al öncelikle adet in 2. Veya 3. Gününe git direk dr a sonra sana sağlıklı 1 veya 2 yumurtan büyüsün diye hap başlıyor klomen veya femera gibi 10 tablet sabah akşam 5 gün vs gibi bir de sana kontrol günün geçmeden kontrol muayenesi veriyor zaten 10 gün içinde 2. Kez gidersen muayene ucreti ödemiyorsun sonra da bir kaç gün bekletiyor yumurta olgunlaşsın diye 3-4 gün süre tanıyor gidiyorsun bakıyor istenilen büyüklüğe gelmişse sana çatlatma iğnesi yazıyor karşı eczane kafenin karşısına denk gelende genelde bulunuyor ovitrelle neyse sonra akşam gibi saat veriyor iğneni acilde şu saatte yaptır diye sonra da sabah genellikle diyorum durumuna göre saat değişebilir veya kontrol yumurta buyumesine bağlı 2 kez de tekrarlanabilir mutlaka stres olmamaya bakmalısın, sonra da işte akşam iğne sabah eşin alt katta numune veriyor yıkamaya gidiyor yarım veya bir saate yakın beklıyorsun , yumurta çatlamış mı diye kontrol ve hemen ardından numuneyı alt kata inip alıyorsun şırınga ile avucunda sıkı tutuyorsun sıcak kalması lazım diye ve ardından ust kata cıkıyorsun evraklar imzalıyorsun ödemeyi yapıyorsun dogumhane ye gidiyorsun evraklar hazırlıyorlar bir kac tane daha imzalıyorsun bu arada anestezi almak istiyorsan hem dr diyorsun hem de ödeme esnasında belirtiyorsun onu da ödüyorsun ve ebeler seni çok güzel karşılıyor hazırlıyor giydiriyor eşyaların odanda bekliyor sen aşılama yapılacak alana geçiyorsun zaten anestezi alırsan bayıl ayıl biraz bekletiyorlar yarım saat kadar felan sonra istersen odan da da kendini iyi hissedene kadar uzanabilirsin ben anestezi aldım dayanabilir miyim bilemedim, sonra da eviniz uzaksa arabada arkada yatarak eve gitmeni ve sonra ağır iş yapmamanı bir yere uzanmamanı hazır gıda yememeni güzelce dinlenmeni bol bol istirahat etmeni ve yumurta ne tarafta büyüdüyse çogunlukla o yönde uzanmanı tavsiye ederim iğne etkisi geçene kadar test pozitif çıkıyor onun için aşılama dan itibaren 15. gün dogru sonucu alırsın Allah inşaallah hayırlısıyla versin