Nazli_3009 Nurellaaaaaaa1212 ohhh sonunda anlaştık ikimizin de erkek bak sonra kız çıkarsa fena olur o kadar anlattım sanaaaa 😂tutturmuş ol
Nazli_3009 Nurellaaaaaaa1212 tamam işte ikisi tek olursa kız oluyor 30 yaşında ve 3. Ayda hamile olsan kız oluyor ikisi tek ama 30 tek 2 çift erko yani 😂😂
Nurellaaaaaaa1212 Nazli_3009 yemin ediyorum su muhabbetten sonra cinsiyeti öğrenir öğrenmez sana yazıcam 😂
lavin2121 Nurellaaaaaaa1212 23 nisanda doğum günüm ama şubatta son bat yine çift mi sayılıyor arada kaldım 🤣
lavin2121 Nurellaaaaaaa1212 32 son günlerini yaşıyorum Bir kızım var 2 de olsun yeterki 💗 sağlıklı olsun tek dileğim. Ben bir oğlumu kaybettm sağlk o yüzden benim için herşeyden önemli tabi isterim bir oğlumda olsun ama rabbim sağlıkla herkesin kucagına vermeyi nasip etsin inş.
Nurellaaaaaaa1212 lavin2121 benşmde ileri hafta kaybım var gülüm bakma öyle merakımdan değil de maksat sohbet yoksa sağlık olmadıktan sonra sormadım bile kaybettiğim bebeğimi cansız doğurdumda öğrendim dualar edebilmek için ☺️
lavin2121 Nurellaaaaaaa1212 tabi canım o işin gırgırı ☺️🌷 Allah bidaha sanada yaşatmasın sağlıklı bir şekilde nasip etsin 💗