Faiirlytale Merhabalar, yenidoğan için biberon önerisi istiyorum kızlar Philips avent çok önerilmiyor bebekler çekmekte zorlanıyor diyorlar. Lansinoh düşünüyorum ama kaç numara kaç ml nasıl almalı mıyım bilgi verir misiniz
Girlmama Faiirlytale yok valla avent kullabiyorum misler gibi lansinoh bazi durumlarda akitma yapabiliyor avent antikolik response var bizde 3 tane com guzel gazi da minimum seviyeye dusurdu akitmiyor da
Melismelo Philips avent kullandım ben ikisindede memnunum, bebeğin gücüne bağlı misal 2. Cocuğum cekemedi daha doğrusu 30ml i 30-40dk da iciyodu başlarda zorlanıyodu yeni uc aldım numarasını değiştirdim şimdi ikisindende icebiliyo alıştı 4 aylık
Serap09 Faiirlytale bence s beden yani yavaş akış diye geçiyor cam 160 alırdım ben ama 240 ml olanda var sürekli biberon değiştirmek istemem derseniz zaten tek ucunu değişip kullanıyorsunuz
Blueeberryy Lansinoh s aldim cok akitiyo avent yebi dogan 0+ aldim hic cekemiyodu yenidogdugunda lansinoh akitinca avent 1+olani aldim bunu çekebiliyo ve akitmada olmuyo begendim