Almilamoms Mayasey canım o bebeğin kirli kıyafetleri için kirli torbası biz internetten baktık modellere kendi evimizdeki malzemelerle ortaya bu çıktı
Almilamoms merved canım ankarada yaşıyorum ben bu tarz malzemeler satan suluhan diye bir yer var burada polyester çerçeve deyince veriyorlar zaten
Almilamoms RecebinEsrasi hayır sadece çerçeve ve üzerindeki gülleri oradan aldım canım diğerlerini evdeki kumaşlardan değerlendirdik birde kumaşların bir kısmını samanpazarından aldık havluyu metrelik aldık yine samanpazarından 😁😍
Sydmhmtsl Bende annem ve kardeşimle iki tane biri tüllü çiçekli biri isimli tulum takı yastığı isimli kapı süsü isimli battaniye yaptık
Pinkyy Almilamoms maşallah ne güzel şeyler yapmışsınız güzel günlerde kullanın bebeğinizle beraber inşallah
Bisofiya Almilamoms Ellerinize sağlık canım ne kadar güzel olmuşlar maşallah 🥰 sende bebeğinde güle güle kullanın ☺️
Sydmhmtsl Almilamoms aynen canım kendi emeğin olunca daha farklı oluyo Rabbim sağlıkla hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Taandreab Almilamoms çok güzel şeyler yapmışsınız 😍😍😍 Bende de hamilelik hevesi oluştu galiba,eşime makine aldırttım.dikişte sorun olmadı çabuk kavradım ama babynesti kalıbını yanlış çıkartmışım.dörtgen oldu)))
Almilamoms Taandreab siz de kendi emeğinizi koymuşsunuz ortaya eminim güzel olmuştur kare de olsa olmuştur bende ufaktan öğrenmeye başladım işten fırsat kaldıkça başına bazen bende geçiyorum dikiş makinasının çok keyifli oluyor ☺️
Haticealasahin Almilamoms cokk guzel olmus elinize saglik babynest bende yapacaktim ama oturma odasinda besigi var diye yapasim gelmedi simdi yine heveslendim 😊
Almilamoms Haticealasahin belki uzun süreli kullanılmayacaktır ama bende heves ettiğim için yaptılar sağolsunlar sizinde içinizdr kalmamalı 🤗☺️