Girlmama Kbrmsl lansinohtan cogu kisi memnun degil akitma yapiyormus ben philips avent response kullaniyorum akitma yapmiyor meme reddi yapmadi gaz sorunumuzu minimuma dusurdu…
zynpknt babyUras_ olsun işte hazıra alışmasın ama tabi sadece mamayla besleniyorsa ucunu değiştirin bence insanın sabrı tükenebilir 😂
babyiscoming_ babyUras_ ay ama bu bebekten bebeğe de değişiyor bence benimkisi aventte 90cc hüpletiyor hemen 5dkda 🤣 bebeğin emme kuvveti çok önemli
zynpknt babyUras_ kız amaç o ya😂 memede de çok efor harcıyormuş o yüzden genelde bu biberon meme reddi yapmıyormuş herkes öyle diyor ama bakıcazz😂
zynpknt babyUras_ belki memede daha çok dinleniyodur yada her çektiğinde süt gelmiyodur artık doğunca keşfetcez inşallah 😂 bol bol sütünüz olsun bebişe yarasınn
babyUras_ babyiscoming_ benim biberonda bi gariplik var bence 😅 memeyi çok güzel emiyo biberona gelince gıdım gıdım içiyo 😅
Bicirik2025 Kbrmsl gerekir canim ama cam biberon almaya bak. Cam en sagliklisi sakın bilindik markaların plastik biberonlarina para bayılma.
Kbrmsl Bicirik2025 camda çok çabuk kırılıyo bide agır oluyo kolun agrıyo sürekli tutmaktan diyolar ama
Eyluleyluleylul Kbrmsl yenidoğanın midesi ceviz kadar bişey kapla içiriyorlar biberon vermezler emzirmeyi desteklerler öncelikle
Kbrmsl Eyluleyluleylul bencede simdiden almim beklim ben lazım olursa biberonu hemen alırım doktora danışıp
helloandhello Kbrmsl kesinlikle şart bizde iki üç tane biberon var düşün meme reddi yapmadan yavaş akışlı biberonlar var onlar meme reddi yapmıyor 🙂 belki mama yapacaksın ilerleyen haftalarda 120-160 cc içiyorlar hüp diye 😆
Eyluleyluleylul Kbrmsl kaşık biberonu incelemenizi tavsiye ederim başlarda kullanmak ve meme reddi olmaması için. Benim bebeğim hiç biberon vermeme rağmen reddedi lamsinohla verdim sonra anne memesine yakın evet ama bence de çok hızlı bitiriyordu.