Dry07_ Altbyz en iyisini yapıyorsun çok düşünerek kendini yıpratma.. bende iyiyim her lavaboya gidişimde acaba regl oldum mu diye bakmaktan şaşı olcam 😂😂
Altbyz Dry07_ bende çıkmadı ama yarın bat günü sürekli kontrol ediyom istem dışı Pskolojik olarak 😅 birbirimizi bu şekilde desteklicez herhalde gebeş kalana kadar bacım 🥹😅😘çıktımı sonucun
Altbyz Dry07_ 😅😅 onlarda hemen çıkarsın sonucu allaalla kız ben dokuz doğurdum burda seni düşünemiyorum
Dry07_ Altbyz pazartesi hemen düşmüştü sisteme şimdi naz yapıyo bekliyoz ya artık. Aklımdan çıksın diye evi kırkladım yok çıkmıyo 😂😂
Altbyz Dry07_ evet bugünde hemen düşer sandım ama çıkmamış insan sinir olur be. İnşallah çıkar da evreni şaşırtırsın. Çıkmazsada sıkma canını ben hep sana yazarım konuşuruz yol arkadaşı olurum sana ben tabi istersen 🥹♥️
Dry07_ Altbyz isterim tabiki canım 🌸❤️ geçen bi post gördüm adet gecikmesinden 1 hafta sonra kan verdim değerim 7 çıktı diye aklımı kurcaladı bu post insan ister istemez acaba mı diyo valla 😂
Altbyz Dry07_ şimdi benimde aklımı kurcaladın bak yarına benimde adet tarihi inş olmayız ya hahahahha
Dry07_ Altbyz kız o dediğim postu bulamadım ama bak biri de böyle demiş (Bende ilk test yaptığımda bundan bile silik çıktı reglim gecikmemişti kan verdim beta 7,1 çıktı şimdi 2 aylık hamileyim bence gidip bir kan verin 🙏💕) diğerini bulamadım ya 😕
Altbyz Dry07_ bende çıkmazda sende çıkar gibi adet olmadın daha çünkü balım acaba ne diye post açtılar bi araştırim denk gelirim belki
Altbyz Dry07_ bu bulamadığın postta geç döllenme olmultır yada yumurtlaması adete yakın olmuştur bencee
Altbyz Dry07_ ( pcosluyum 21. Gün gecikmede 7.39 ile öğrendim çok şükür şuan iki yaşında) böyle bi post buldum bu mu 😅