EsoMom_ öncelikle tabiki bu benim fikrim kimseyi etkilemek istemiyorum ilk çocuğumda doktorla konuşurken kötü bir sonuç çıktığında anne karnında bir önlem alınıyor mu diye sormuştum malesef tedavi imkanı yok sadece anne ve babayı bu duruma hazırlamak bilinçlendirmek için yapıyoruz demişti Allah korusun riskli ihtimali yüksek bile çıksa ben ona kıyamam aldiramam o yüzden yapmadım.ikinci gebeliğimde malesef hamilelik en başından beri riskli gidiyordu ve çok zor süreçti devamlı ağlama ona bişey olacak korkusu 8. Haftasında kalbi durdu malesef kürtaj oldum. Şimdi Rabb’im tekrar nasip etti önümde ne var bilmiyorum ama yaptırmayı yine düşünmüyorum çünkü çoğu insanda yanlış sonuç veriyor hamilelikleri zehir oluyor. Bir hastalığı olsa da olmasa da o bana Rabbimin emaneti zaten ona kıyamam birde yanlış teşhis koyulup iyice onu strese sokma durumu var. Tabiki tekrar diyorum bu benim ve eşimin şahsi görüşü ben kimseyi etkileyemem akıl veremem bu konuda. Ama detaylı ultrason yaptırmayı istiyorum onun doğruluk oranı daha fazla ki orada da bütün organlarina hemen hemen bakılıyor.Umarım herkes güzel haberler alır sağlıkla bebişine kavuşur🌸