Seyma14x Ya bişey sorcam son adetim martın 4 ünde başladı 11 inde biddi ve ben adetten sonda 14. Günde fln hamile kaldım ama uygulama 4 ünden hespalıyo 5+2 çıkıyor 3 haftalık olması gerekiyor
EsoMom_ Seyma14x son adet tarihin yani adetin başladığı tarihten hesaplanıyor canım bebek hızla o bir haftayı kapatıyor hızlı büyüyor sıpalar benim son afet tarihim 15 şubattı adet tarihime göre cuma günü 6+6ydı bebek ise 6+1 arayı hızlı kapatıyor bebekler şuan da 7+5 🥰🥰🥰🥰
EsoMom_ dunyamyavrularim12 oy maşalllah yolu yarılamışsın 🥰🥰🥰 hareketleri daha net duyarsın insallah artık 🥰🥰
EsoMom_ Fahriye41 ayyyy benim de öyle olcak o zaman çok heyecanlanıyorum ya ilk kez böyle hissediyorum nedense 🥰🥰
umutluanneadayi EsoMom_ aynen öyle canım çok bekledik biz nazlı kızımızı o yüzden herşeyle kabülümüz sağ salim gelsin inşallah 😍🥰
EsoMom_ Eliffbaby oyyy maşalllah çok heycanlıııı yaaaaa ben ilk gebeliğim değil ama nasip olursa doğan ilk çocuğum olcak ama ilk gibi çok heyecanlanıyorum 🥰🥰🥰🥰🥰
Fahriye41 EsoMom_ ayy Allah gönlüne göre versin canım her hafta daha da belirgin oldukça insana ayrı mutluluk sevinç farklı duygular geliyor ❤️