Nasia Cicekbahcesi12 yokkk hayatım vermedimmm yaa sabah ilk idrarla işedim gene bembeyaz çıktı bu seferr gölge mölge yok şimdi paylaşıcam :((
Nasia Ayperi11 sabah ilk idrarla yaptım canım bu sefer hiç gölge görmedim şimdi aticam görseli tekrardan bi bakarsınız
Cicekbahcesi12 Nasia bu sefer bende goremedim ya 😔 umudunu kaybetme nolur hic beklemedigimiz anda oluyor ne oluyorsa insallah saglikli hayirli haberlerini bekliyorum 🌸
nurssmom Nasia ya maalesef ki akşamları yapılan testler çok sağlıklı olmuyor. Testler nedense cola, sigara ve benzeri bir çok şeyden etkileniyormuş o yüzden akşamları hayali çizgiler çıkabiliyor en sağlıklısı sabah yapmak testleri
Nasia alya_nurrr Reglime 3 gün var hayatım şuan yumurtlamadığımı biliyorum. Döngüm 28 günde bir olduğu için aşağı yuksrı yumurtlama tarihim gep bellidir zaten akıntı ve ağrı oluyor o günlerde hemen anlıyorum. Bu ovüler büyük ihtimalle regl yaklaşıyor diye arttı sanırım 😞 teşekkür ederim bilgilendirmelerin için💕🌸
Nasia sutlukahve_ aynen canımm yani bişey göremedim çıplak gözle içini açtım beyaz kurıma çizgisi vardı sadece🥲
Nasia sutlukahve_ valla çiçeğim daha önce yaptıklarımda da hiç kuruma çizgisi çıkmıyordu bu sefer ikidir kuruma çizgisi çıkıyo resmen bembeyazdı sabahki gördüm o da garibime gitti benim zaten. Bat takvime göre 14 pazartesi gelir diye düşünüyorum
Nasia nurssmom sanırım ondan canım ya ama gördüm net kuruma çizgisiydi beyaz bi çizgi vardı zaten. Bakalım kısmettt bat 14 regl olmadıkça umut hep var diyolar hhaha bizde avutuyoruz kendimizi böyle 😁🌸
nurssmom Nasia evet gerçekten öyle umut hep var ne zaman ne olucağı belli olmaz inşallah en kısa zamanda hayalinize kavuşun ❤️