Elffsrht Gebeliğinde yogun anksiyete ve panik atak yaşayıp sağlıklı bebek doğuran var mı?bebegime zarar veriyor mudur bu stres cok üzülüyorum.yogun stres erken doğum,otizm,nörolojik sorun yaratır diyorlar.Cok üzülüyorum okudukca.
nurmomss Elffsrht yok ya ne alaka panik atak hastasıyım üstelik o kadar stresli üzüntülü geçirdim ki iki gebeliğimide, şükür iki oğlum da iyi sağlıksal anlamda
cylnmy Elffsrht panik bozukluğum var 4 yıldır bebek şu an 31. Haftalık gayet sağlıklı. Gece uykulardan uyanıyorum dışarı çıkmakta zorlanıyorum ama idare ediyorum. Dogum iznime 2 hafta erken cıktım benimki biraz sağlık anksiyetesi sanki ölcem kalp krizi geçircem gibi. Bir de kalabalığa giremiyorum. Ama dediğim gibi bebişte sorun yok çok şükür ileride haftasından hatta.
dunnobeck Elffsrht Siz ben olabilir misiniz? Her gün araştırma yapıyorum bu konuda, çok fazla takıntım var ve araştırdıkça daha da takıntı yapıyorum maalesef 🫠 Hamileliğim genel olarak başından beri stresli geçiyor. Arada panik atak yaşadığım da oldu
2baby1mom__ Panik atak yüzünden ilk hamileligimi resmen kendime zehir ettim zehir sabaha kadar atak geçirip ağlardım ve 34. Haftada erken doğum oldu bununla ilişkilimi bilmiyorum ama oğlum şuan 1 yaşında gayet sağlıklı
Elffsrht 2baby1mom__ benim anksiyete de arttı.1 aydır fenayım.eşim gördükçe bebek etkileniyor diyor daha cok üzülüyorum
Elffsrht nurmomss ben yıllarca ilaç kullandım hamilelikten önce bıraktım bu haftalara kadar iyiydim de ama son 1 ay okb ve anksiyet zorlar oldu.herkes stres etkiler bebegi falan diyor bu beni daha cok strese sokuyor.Cocuklarınızın saglıklı olmasına cok sevindim.Allah benimde kucagıma almayı nasip etsin inşallah
Nesrnn Panik atak hastasıyım ve ekstra serum ıgneye karsı asırı fobim var ama bu zamana kadar bır sorun olmadı sız yine de stres yapmamaya calısın 🙂
Elffsrht Nesrnn benim de cok şükür kontrollerde bi sorun yok ama bilemiyorum.ilk gebelik ya korkuyorum ister istemez
2baby1mom__ Elffsrht üzülmeyin ondan daha çok etkilenir bebiş ama sağlıksal bı sorun olmaz korkmayin rahat tutun içinizi
Esbezey0310 Elffsrht 2.gebeliğimin basından sonuna kadar stresli ve bol anksiyeteli günler geçirdim..gece uyuyamamalar ,çarpıntı,ates basmaları çok şükür namazla bol bol dua en büyük sığınağım oldu.hamdolsun bebeğim gayet sağlıklı suan 2 yasında 🥹
Ekincek cylnmy ben yazsam ancak bu kadar aynısını yazardım Nst ye bile zor bağlanıyorum duramıyorum panik ataktan doktor sırası bana gelene kadar çarpıntıdan bayılacak gibi oluyorum
Ekincek cylnmy bu benim ikinci gebeliğim ayrıca ilkinde de aynıydım kızım 6 yaşında gayet sağlıklı çok şükür
Elffsrht cylnmy bende aynıyım.uykusuzluk/anksiyete/okb.benim bebegimde iyi şuan ama işte korkularla geciyor son ayım
Elffsrht Esbezey0310 gercekten mi?uyuyamıyorum.bi kac gün önce gece hiç uyuyamadım ertesi gün 4-5saat uyudum.ilaç kullanmakta istemiyorum.ama iyi değilim.siz de yaşadınız mı bu durumu?dua ediyorum cok ediyorum hemde
Esbezey0310 Elffsrht başından sonuna kadar hemde en beterini içiniz rahat olsun Rabbim koruyor emanatini bol bol dua edin