Aysun84 Merhaba hanımlar reglim biti ertesi gün ovülasyon testine başladım bugün 3. Günüm 3 gündür silik görüyorum yani yumurtlama başlamak üzere mi demek oluyor ilk denemem
Sena1359 Aysun84 evet canım regli biter bitmez silik olması gayet normal günden güne koyulaşacak mesela benim adetle beraber 9.günüm de yumurtlama gördüm. Geçen aylarda 13,14.gün bile gördüğüm oldu. Sen yapmaya devam et testi
Sena1359 Aysun84 şimdiye kadar bi çok kez ovülasyon yaptım canım ama gebelik elde edemedim. Denemeye devam 🤷🏻♀️ inşallah sen ilk ovü testinle gebelik elde edersin 🫶🏻
Aysun84 Sena1359 inşallah bekleyen hepimize 💕işinize karışmak gibi olmasın ama bence bırakın ovülasyon testi ni düşündürür durur insanı az çok biliyorsunuzdur artık yumurtlama gününüzü stressiz olmak gerekiyor diye biliyorum siz bilirsiniz en iyisini yine tabi🌸
Sena1359 Aysun84 estağfurullah canım 🫠 nerdeyse 7,8 aydır ovülasyon yapmıyordum zaten dediğin gibi o da strese sokuyordu bu ay yine bi yapasım geldi 😁
Aysun84 Sena1359 tez zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallah bekleyen hakkı ile yapıcak olan tüm annelere