Nag Merhaba güzel anneler, yarın detaylı ultrasona gireceğim haraket etmesi için çikolata ye, şuna dikkat et gibi bana bilgiler berebilir misiniz?
monica50 Nag çikolatayı yiyip gitme bence, yanına al gerekirse orda yersin. ben annemin lafıyla yiyip gittim bebek bir saniye durmadı doktorun işini zorlaştırdı 😂
NoName_ Nag vişne suyu içip çikolata yedim ama bebek çok hareketliydi doktor ölçü zor aldı birde durduğu pozisyondan kaynaklı istediği yerleri tam göremedi üstüne arkasını döndü😂yürü gel dedi bu seferde yüzünü dönsün diye 2.çikolatayı yedim😂 siz hepsini yapmayın tek bir şey yiyin ya da için ya da yanınızda dursun gerekirse yiyin🙈
Nesrnn Öncelikle kesinlikle tok olun. Randevu saatinizi 30 dakika once vişne suyu ve çikolata yemek bebiş hareketli oluyor idrara sıkışık olmayın doktora girmeden bana oyle demıstı mesane boş olsun demişti gerisi de zaten damarlarından ayak parmaklarına kadar goruyorsunuz müthiş bır mucize 😊😊
Tueoku Nesrnn konuyla alakasız ama detaylı ultrasonda doktorların yanılma payı olabiliyor mu acaba benim gittiğim doktor emin olmamakla birlikte bebeğin ayağında çarpıklık var içe doğru dedi sol ayağı için ama emin değilim olduğu pozisyondan kaynaklı da olabilir dedi tekrar başka bir perinatolojiye gitmelimiyim çünkü pozisyonu hep yüzsüztüydü şuan biraz daha büyüdü belki sonuç değişir
LeylaAB Anneadayii_ ayy evet bende sıkışık gittim çocuğa yer kalmamıştı 30 dakika kadar sürdü artık midem bulanıyordu 😂😂😂😂
Nesrnn Tueoku bebegın pozisyonu İle alakalı olabılır 2. Bır doktora gidebilirsiniz veya yeniden aynı doktora gıdıp netleştirebilirsiniz
Girlmama Tueoku hayir olmaz doktoru degistir bence ben iyice arastirmistim nerde okudu nerden mezun oldu nerelerde calisti diye ve gittigim doktordan cok memnunum her seyi nokta atisiydi canim doktorum detayliya gitmemizin olayi bu eger bir sorun varsa ogrenelim diye detaylica bakiyor doktor bana guvenilir gelmedi