dumancagla hakkah24 parmakları ile derken 1-2 kaç parmak valla kadın olmak çok zor her şeyi biz çekiyoruz her şey korkutucu geliyor 🥹🙈
hakkah24 dumancagla Ahahaha valla kaç parmak görmedim 😅 hiç korkma ya hiç can acıtıcı bir şey değil kim korkuttuysa kadınları yayılmış gitmiş
Kelebek27_ Fatmagulkg merhaba ben 49 da oldum ve açıklığım falan yokken kanalada inmemişti ama akşama nişanım geldi. Siz ne zaman doğum yaptınız merak ettim
Fatmagulkg Kelebek27_ bu gönderiyi yazdıktan tam bir hafta sonra 39+0 da doğurdum. Ama çatı muayenesinden sonra gelen gerçekten müdaheleden dolayıydı muhtemelen çünkü doğurmadan iki gün önce gerçek nişanım geldi.
Kelebek27_ Fatmagulkg 49 yazmışım 39 yazcaktım. Benimkinin nişan olduğuna çok eminim ama kanama değil bu 🤔doktorum 5 günde süre verdi suniyle başlatalım yoksa dedi. Siz extra bişey yaptınız mı o bir haftada bide suni sancıyla mı oldu
Fatmagulkg Kelebek27_ yok hayır ekstra hiç bi şey yapmadım nişan geldikten sonra çok hafif sancılarım başladı ertesi gün düzenli sancılarım oldu kendi sancılarımla 7 cm açıklıkla hastaneye gittim.
Kelebek27_ Fatmagulkg benim düzenli değil bugün baya hareket ettim sancılarım batar tarzda ama devamlı düzenli değil. Sizin ilk gebelik miydi