Yaklasık 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz. Bu süreçte her adetim yaklaşmasında farklı belirtiler hissettim. En son kendimi “üşümek belirti mi” diye ararken buldum..
yorgunluktan uykuya, iştahsızlıktan doymama hissine, kabızlıktan ishale, adet gecikmesine, mide bulantısı bel/sırt ağrısına kadar heeer belirtiyi hissettiğim aylar oldu. Kendimde hangi farklılığı görsem ve belirti mi diye araştırsam mutlaka o belirtiyi yaşayan birilerini okudum ve haliyle daha da ümitlendim. Benim gibi umutla bekleyen ve yorulan kim varsa kucaklıyorum ve şunları söylemek istiyorum;
Her insanın bu süreçteki belirtisi farklı. Bizim ki de farklı olacak. Kendimizi umutlandıracak şeyler bulmak çok kolay. Ama bu en çok bizi yoracak. Ya psikolojik olarak belirti yaşıyoruz sanacağız ya da adet belirtisi ile gebelik çok benzediği için karıştıracağız. Ama en çok kendimizi yormuş olacağız. O güzel gün gelecek. İnşallah o mutlu haberi her birimiz alacağız. O güne kadar gevşetelim ipleri… kendimize en çok baskıyı biz yapıyoruz. Bizi rahat bırakalım.. 🤍