Zbydkc sehnazz000 masllah Allah bagislasin benimde 7 yqsinda kızım ve mayısta aramıza katilcak bir prensesim daha var aslında burda da var kurslar biz yuzme için baktık bir kolejin kursuna ortamını beğenmedik ve hiç ilgili değillerdi o yüzden yazdırmadik piyano kursu aldı eve geliyordu hoca baktık bahaneler bulmaya başladı yok hastayım yok ev uzakta kaliyor yok o saatte başka öğrenciye dersim var derken bıraktık bizde şimdi de kurs arıyoruz devam etsin diye hangi semtte oturuyorsunuz
Masalada-annesi Ysfansi İlk başta araç olması lazım merkezde gezilecek yer yok denecek kadar az ilçeler tabi güzel İzmir e yakınlığı vs güzel onun dışında merkez çok ölü AVM mağaza bile yok bence 🤗
Esngl29 Datlum bugün doğum yaptım ben ikizlerime hastaneden ve çalışanlarından çok memnun kaldım doktorundan ebesine kadar kesinlikle bir bakın derim.çok doktor gezdim çünkü bnde buraya kadar
Gmry Esngl29 bende erhan beye gidiyorum nasıl geçti doğum süreciniz anlatabilir misiniz biraz rica etsem🙏
Ysfansi Masalada-annesi avlu diye biryer var yürüyüş yeri gibi ama birkaç güzel şeyler var içinde ebebek var sonra çocuklar için çocuk köyü var aklınızda bulunsun Ben oglumj oraya getiriyorum arada çocuk köyüne ordan biliyorum 😊
Sarees Kbralmdr Cavit hocadan mı ? Tabiki de memnunum , kendisi zaten profesör, ve çok titiz . Pazar günü tırnak ucu kadar lekelenmem oldu 3 gün yatış verip takip etmek istedi . Kendisi de asistanları da çok iyi 🙏
Demtserkan Sarees bende Cavit beye gidiyorum, size yazmıştım ama özelden, düşüklerim oldu araştırma içindeyim , doktor ne dedi sizin düşüklerinize,
Sarees Demtserkan aaa görmedim yazdığınızı nerden bakabilirim acaba ? Uygulamayı çok etkin kullanamıyorum. Benim 1 tane düşük oldu , hematoloji Romatoloji ve endokrine gidip detaylı kan tahlilleri verdim bide genetiğe yolladı 5 mayısta kan vericez inşAllah. Bunlar dışında bir şey var mı yapılacak bilmiyorum… 4 ay önce düştü bebeğim şimdi yine hamileyim ama devam edecek mi bilemiyoruz tabiki her an her şey olabilir gibi yaşıyoruz tetikte hiç sevinemedim bile 😟