zlemceylan TSH 4.28 Serbest T4 ise 0.88 çıktı. Doktorum tiroid ilacı başlayalım dedi. Euthyrox başlayacağım. Herhangi bir yan etkisi olur mu? Kullanan var mı aranızda acaba ?
Berrakk39999 zlemceylan benim gebeliğin başında yoktu 24. Haftamda 3.49 çıktı doktorum gebelik ilerledikçe oluyo bu şekilde bazı hamilelerde dedi aynı ilaçtan verdi her sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum
Tugbaab zlemceylan ben 2 aydır içiyorum doğuma kadar içicekmişim, içmemek daha tehlikeymiş. Bende herhangi bir yan etkisi olmadı
ozgesultan zlemceylan merak etmeyin hiçbir yan etkisi yok, ben gebelikten önce de bir dönem kullanmıştım
zlemceylan Berrakk39999 aynı durum bende de gebeliğin başında yoktu 25. Haftadayız bu haftalarda çıktı başlayalım dedi. Kilo durumunda herhangi bir etki oldu mu acaba.
zlemceylan Tugbaab internette çok fazla bilgi yazılmış bebeğe zarar verme durumu olabiliyormuş içilmediği zaman beyin geriliği yapabiliyormuş 😞
zlemceylan ozgesultan oh, şükür teşekkür ederim insan bir tereddüt ediyor ister istemez. Biraz kilo alımımda oldu. Kabızlık problemi vs de yaşıyorum dedim acaba etkisi olmuş mudur
Ebru1122 Tiroid hastasıyım euthyrox kullaniyorum gebe kalincada aynı şekilde devam ediyorum hatta dozu yükseltildi gebelikte değerler daha yüksek çıktığı için hiçbir yan etkisi yok için rahat olsun duzenli şekilde kullanmamiz önemli bizler için zlemceylan
zlemceylan Ebru1122 şu an bana da 50 mg başlatıldı bir sonraki kontrolde tekrardan bakılacak ona göre ilaç dozu arttırılabilir dedi doktorum. Ama böyle yorumları görünce içim rahatladı açıkçası 🥰 çok teşekkür ediyorum 🙏🏼
zlemceylan ozgesultan 25. Haftadayım. Demir, d vitamini bir de regenesis max multivitamin kullanıyorum şu an 🥰
ozgesultan zlemceylan Aa süper, hafta da ilerlemiş epey zaten merak etmeyin gelişim açısından bir şey olmaz 🥰 sağlıkla kavuşursunuz dilerim 🌸
Zarifokur zlemceylan kız regenesis Mac omega vitamineral bana yazmıştı doktor bir kürü bitirdim. Daha kullanmadım . Devam edeyim mi ona iyi bir takviyemi
Bal0306 zlemceylan bende hamilelikte başlatıldı ilk haftalarda euthyrox 25 mg onunla devam ediyorm hala herhangi bir yan etkisi olmadi
zlemceylan Bal0306 anladım peki sizde herhangi bir belirti var mıydı kilo alımı, saç dökülmesi vs gibi
Bal0306 zlemceylan bende öncesinde hasimato başlangıcı denildi tsh ilac kullanacak kdr yuksek degildi kilo vermekte zorluk oluyordu 5 kilo fazlam vardı onu bile veremiyodum sonra hamile olunca tsh yukseldi baya ilaca basladim bu şekilde oldu
zlemceylan ozgesultan amin, inşallah hayırlısıyla güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum 😍❤️
zlemceylan Zarifokur yani bana doktorum tüm vitaminleri içeriyor multivitamin gibi dedi. Ben memnunum yani bayağı iyi insanı dinç de hissettiriyor.