Nesli97 merhaba bende 17 haftalık hamileyim bundan bir kaç hafta önce bende aynı konuda forum açtım benim kesemdede amniyotik bant görüldü 2 doktora muayene oldum bir tanesi her ay düzenli muayene olduğum doğumu onunla yapmayı düşündüğüm doktor beni aslaaaaa korkutmadı 5. Aya kadar yani bebek gelişip büyüyene kadar hiç bir sıkıntı olmayacağını ve hatta belkide bantın gerileyeceğini söyleyip beni sakinleştirmişti ve hala aynı tavırda yaklaşıyor bayramdan hemen sonra muayeneye gittiğimde bantın gerilemeye başladığını söyledi inanılmaz mutlu oldum bende keşke doktorumu direk dinleyip internete hiç bakmasaydım evet merak ediyoruz neyle karşı karşıyayız bilmek istiyoruz bakıp araştırarak kendimi daha çok korkuttum bazen araştırmamak en iyisi doktorumuzu dinlemek daha önemli 2. Doktor sadece 1 kere gittiğim beni riskli gebelik olarak büyük bir hastaneye sevk etti o zaman bebek çok çok ufaktı gitsem bile zaten bebeğin banta temas etmediğini biliyordum ve ultrasonda görüyordum sakin kaldım panik yapmadım her gün dua ettim zaten eğerki allah korusun resimlerde gördüğümüz senaryo gerçekleşicek olsa bile anne karnında o bant için hiç bir operasyon yapılamıyor sadece kordona denk gelirse müdahale ediliyormuş vs vs iyi düşünelim her şey iyi ve güzel olsun yavrularımız allaha emanet, allah hiç bir emaneti zayi etmiyendir. Sizinde inşaallah bir kaç hafta sonra bantınız gerileyecektir çok araştırıp kendinizi üzmeyin bu sizin sadece gebeliğinizi olumsuz etkileyecektir bu güzel günlerinizi doya doya yaşayın kendinize henüz gerçekleşmemiş şey için zulm etmeyin sevgiyle kalın🥰