lilyum_ ayyy bugun basıma gelenler benım de vardı kontrolüm 3 sefer nstye girdim cıktım bebek hareket etmedi cikolata yedim su içtim yok sonra doktorum istersen yatıs yapalım takip edelim hareketlerini dedi bende yok dedim ben evde ederim eve geldim kahve falan içtim tek tük etti hareket sonra etmedi acile gittik eşimle nst ye girdim ultrasona girdim ultrasonda doktor bebeğin suyu azalmıs dedi sonra alttan baktılar acıklık yok nst az hareketli cıktı yine damar yolu falan actılar doğum servisine çıktım kadın doğumcu doktor detaylı kontörl yaptı ultrasonla suyu var dedi yeter dedi şükür dedim rahat nefes aldm sonra doktora ben normal doğum istemiyorum sezaryen istiyorum dedim malesef devlet bu yönde cok sıkı normal doğumda sezaryan için kanıt istiyolar dedi bende doktorum bana başında bebeğin başı büyük normal doğum zor olur dedi dedim ozaman niye gün vermedi sana dedi bilmiyorum dedim napıcam nasıl ikna edicem bilmiyorum piskolojim bozuldu bugun kadın doğumda bagırıyo cocugun kafası kanala sıkısmıs acil sezaryene almıslar 24 saat sancı çektikten sonra çok kötü ya belliymiş ama normal yapamıcağı mecbur normal doğuma sokmuslar kadını saka gibi