lilyum_ cakethesel nst ye bağladılar o yüzden ne yürüyüş yapabiliyorum ne de pilates. Sadece yatıyorum her yerim ağrıdı 🥲
lilyum_ ertonunannesi23 yaa o kadar tuhaf ki şuan iki iki eklemeyim. Nst kağıdımı atip konu açacağım oraya bakabilir misinn
Ecemesen lilyum_ hastaneden yeni çıktım alttan baktılar açılma yok ama kanama oldu için 2 güne doğurursun dedi işyersen yatıs yap istersen sancını evde cek suyun kanamam çoğalırsa gel dedi doktor
lilyum_ Ecemesen yaa bana da yatış verdiler sancı çıktı bu gece doğum olabilir dedi. Bana dua eder misinnn
Ecemesen lilyum_ yaaa sağlıkla ve kolaylıkla kavuş inşallah bebeğine inşallah güzel geçer 🤲☺️doğum yapınca hikayeni yazarsın
Accountant lilyum_ doğum yapmadım daha ama düşükle kıyaslıyorum adet sancısıyla alakası yoktu adet sancısı onun yanında sinek ısırığı kalır doğumu düşünemiyorum bile
Ecemesen ertonunannesi23 ara ara sancılarım oluyo ama nst de cıkmadı için eve gönderdiler acıklık yok su ve kanama olursa yine çağırdılar isterseniz yatıs yapalım dediler ama ben istemedim evde yoğunlasırsa gidicem
Ecemesen lilyum_ ayyy siz benden önce doğurcaksınız heralde sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 bende sancılarımı kontrol ediyorum evde suni alıyormusunuz nasıl bişi bilgileneyim bende