babyandmomy__ Mucizemyoldaaa_ ben hala kullanıyorum mültivitamin formunda için de folat da var devam ediyorum 12 haftaya kadar sadece folik asit kullanıyordum
buse2507 Mucizemyoldaaa_ Ben gebe kalmadan 3 ay önce kullanmaya başladım sonra hamile olduğumu öğrendim 6 haftalıkken i Mom kullanmaya başladım şuan 11+3 hala kullanmaya devam ediyorum
Mucizemyoldaaa_ babyandmomy__ bende doktorum 12. Hafta bitimi gibi bıraktırdı şimdi ınstagramda bi postta gördüm 14-18 hafta arasına folik asit kullanımına devam diye kafama takıldı bi bende vitaminlere başladım içinde folik asit de var da bi endişe ettim istemsizce
Selenavci63 babyandmomy__ merhaba folik asit bırakıp multivitaminlere geçince onların da içinde oluyor ya folik asit o bir sıkıntı yaratır mı yani sürekli folik asit mi almış oluruz
Onu_beklerken 12 de doktor folik asiti bıraktırıyor ama multivitamine başlatıyor onun içinde de mevcut folik asit
2boysmother Onu_beklerken 12 de kan ve idrar tahlili istedi mi doktorunuz? Bugün gittim tahlil istemedi. Ve multivitamin başlamadı. 12 haftalığız
babyandmomy__ Selenavci63 günlük 400mq zaten içindeki dozu günlük atılıyor zaten vücuttan fazladan alınmış olmuyor vücut için de gerekli hem de