Ftmnr10 Tamarix ben kullandım canım ve sanırım da hamileyim kan testim 62.10 du pazartesi ve idrar testlerimde pozitif 🌸
Ayln- Tamarix bende bu ay kullanıyorum cumartesi konrtole gidicem yumurta büyüdümü diye ama sanki kasık ağrıları hissediyorum büyüdü yata çatladı daha önce böyle ağrım yoktu
DeneyimliMom Tamarix ben yarın başlıyorum. Doktorum 5 gün günde iki tane kullan sonra yumurtalık kontrolü için gel dedi.
Ayln- Tamarix evet sonrasnda yumurta sağlıklı b şekilde büyümüşse yumurta çatlatma iğnesi olup beklicem eşim test verdi bişey çıkmadı bende de pcos vardı ama kilo verdim 17 kg biraz daha düzeldi yumurtalıklarım
Tamarix DeneyimliMom benimde öyle bende bugün başladım 18 i gideceğim sonrası iğne falan mı oluyor nasıl bizim spermiyograma göre ya yumurta takibi ya da aşılama diyecek
DeneyimliMom Tamarix sonrasında yumurtalara bakacak eğer yeterli büyüklüktelerse iğne yapacak ve ilişki günleri verecek. Eğer bu ayda hamilelik olmazsa bir dahaki ay film çekelim ve aşılamaya geçelim dedi.
Tamarix Ayln- benim yumurtalarda falan sıkıntı m yok bizde hareketsiz yüzde 44:98 o yüksek geldi biraz ama bilmiyorum etkiler mi
Ayln- Benim 2 gündür kasık ağrısı ve pembe lekelenmelerim var peçeteye sildikçe sizde de oldu mu hap kullanırken