Merve-metin asenat-63 hayır vermedi bebeğimin bilgilerini girdim onayla gönder dedim talep oluşturuldu yazıyor ekranda
Aslaninannesi_ Denizz43 başvuru şartım ben sosyal hizmetlere gittim form verdiler doldurdum tamam 2 ay sonra yatacak dediler
Denizz43 Abilikardesli doğmamış çocuğa zaten başvuru olmuyor fakat en son sayfadaki forumda bilgileri girecekken klavye kayboluyor bunu sosyal.hizmetlerde dedi telefonda sıkıntı oluyomus
Abilikardesli Denizz43 ben bi denedim doğmadan önce oluyor mu diye zaten. Kızım doğduktan sonra telefondan başvururum
Ftmnnr Denizz43 Benım akrabam da hakıle ve temmuzda ucucncu çocuğunu doğuracak 14 ve 18 yaşlarında da iki çocuğu var her ay 5000 tl mı alacak yoksa tek seferlık olan 5000 tl yı alacak
Denizz43 Cacaege PTT evet iban girilmiyor henüz eğer ilk yattığında PTT görevlisine hesap tanımlamak istiyorum derseniz ekleniyormus
Ftmnnr Denizz43 bilgşsayardan masıl oluyor excel mekzel Bişiler diyor pek anlamadım dosya mosya dıyor oralarla bır şey yapacakmıyız
Sumeyye54 Denizz43 benim bildiğim 2025 den sonra olanlar için geçerli ondan öncesine geçerli değil yani benim 2020 doğumlu oğlum var ve şuan hamileyim kasımda olacak nasipse sadece yeni doğacak çocuk için olacak ödeme tek sefer 5000 her ay olmuyor yani