minnakhanimmm Dilos-1 acaba nereye randevu aldınız bende izmirdeyim benimde 2 haftaya randevu almam gerekiyor
minnakhanimmm Pinfur10 İzmir’de kaç yeri aradım en uygun prof doktor Sermet sağol diye birini buldum özellikle radyoloji uzmanı istemedim bu doktor perinatolokmuş yorumları flanda iyiydi buna gidicem büyük ihtimalle fiyatı 3000 tl dediler
Ebru1234 Basakparlar inan doktora sormadım 😁 herseyine baktı bir sürü fotoğraf ve video verdi. Bebekde her şeyi rahat gösterdi
mehtapdnz mehtapdnz yani işinde profesyonel e benziyor sadece soguk bi adam bir kac kişi de aynisini demişti tabi bizi ilgilendirmez isini iyi uapmasi önemli o içime sındı
Sila41_ mehtapdnz 10 dk sürmesi normal mi semih beye giden herkes 35 40 dakika sürüyor diyor normal muayenem bile medikalde ünal bey en az 15 dakika sürüyor
mehtapdnz Sila41_ bebegin pozisyonuyla alakalı biliyorum ben gitmeden önce tatlı bir şeyler yemedim bilerek hareket etmesin diye. yani videosunu da çektim, her şeyini inceledi 🤷♀️
35Hatice Senamstf kime yaptırıyorsunuz. Mehmet tayyar mayıs ayında 5bin oluyormuş ben de yeni randevu aldım