Fatmadmr37 Pinfur10 bende ayın 22 sinde gideceğim detayli ultrason için. İstanbul Anadolu yakasındayım. 5.500 fiyat.
Femay Pinfur10 yaşadığım şehirde yok başka şehirde 3500 E yaptırdım ortalama 20 dk sürdü. Radyologdu ayrıca
Fatmadmr37 Pinfur10 evet canım genel olarak bu fiyatlar normal artık. Devlette randevu bulmak imkansız.
Basakparlar Pinfur10 1 buçuk saat sürdü benim 4 hafta sonra da ücretsiz tekrar 1 buçuk saat kontrole gitmiştim
2cocuk2kopek Femay detaylı ultrason 45-60 dakika arası sürer. Normal muayenem 20 dk sürüyor zaten 🤦🏻♀️ nasıl oldu o
Femay Pinfur10 tabii ki zaten raporunu vs veriyo doktor. Ultrason fotosunu da veriyo. Kafanda soru işareti kalmayacak şekilde açıklıyor. Tabi seçtiğin doktora göre değişir iyi araştır canım
35Hatice Senamstf kime yaptırıyorsunuz. Mehmet tayyar mayıs ayında 5bin oluyormuş ben de yeni randevu aldım
2Princess1Mom Pinfur10 Konyadayım yaptırdığım yerde nakit 4000 kart 4500 dü. 1 ay önce yaptırdım. Şimdi zam gelmiş yanlış duymadıysam nakit 4500 kart 5000 olmuş.
Anonymouse Konya’da şubat ayında yaptırdım. Yılbaşından önceki fiyattan yardımcı oldular nakit 3500₺ yaptırmıştım