Buse4161 tgctinaz ben de 3 gün sonra kontrole gidicem 3 gün sonra tam 6 haftalık olacak inşallah duyarım kalp atışı
EdaEngin Kızlar ya bende yeni öğrendim iki gün gecikince kan verdim 8 nisanda 30 çıktı 11 nisanda yani dün birdaha verdim 86 çıktı doktor çok az artmış dedi sizce nasıl kimyasal falan mı acaba ya çok endişeliyim
Gizmmis G12s_18 ay sizinle aynıyız benm de 4 gün var 11.87 ile bugün öğrendim uygulamaya göre son adet tarihinden baz alınca 4 haftalık gözüküyor
Asli1136 elifkorucu merhaba benimde son adet tarihim 3 mart sanirim aramizda bir hafta var henuz doktora gitmedim alttan muayne yapmasin diye o halde pazartesi de ben 6 haftalik olacagim
elifkorucu Asli1136 1 hafta varsa doğrudur bende salı günü gidicem. Bana kalsa 8. haftada gidicektim ama sağlık ocağındaki doktorum bekleme git kese doğru yerde mi yerleşmiş mi vs en azından onlara baksınlar dedi o yüzden 7yi bekledim bende
Sultann16 Kızlar 10 haftalık hamileyim normalde hep sağ tarafta ağrı olur bı gündür bişi yok bebeğimi bişi oldu korkuyorum lütfen cevap
asil15 Sultann16 hiç korkma cnm normal öyle olması benimde genelde sol tarafta agri oluyor bazende hiç olmuyor
1BebekveAnnesi1 tugba3734 benimde 4 mart 6+2 keseyi gördük kalp atışını duymak için 21′inde çağırdı doktor
asil15 Glhnn bende dün gittim değerim 8000 di şükür gördüm keseyi doktor 5000 civarlarında sağlıklı kese belli oluyor dedi
Vijdanvildan Kucuk_dunyam Canım galba seninle biriz benim 4+6 ama keseyi daha gormedim doktorum salı gunu çagırdı ozamanda 5+2 olucaz acaba bebegi gorurmuyum .. 😊
tgctinaz Rabi2345 pazartesi değerim 520 küsur çıktı çarşamba kontrole gittim öyle gördü ama çarşamba değer tam kaçtı bilmiyorum maalesef tekrar beta istemedi.