ezgigurbuz37 tugba3734 dün böyle olmasına rağmen bugün daha belirgin olması gerek demi ama hic cıkmadı anlayamadim markasıda hiç tanıdık degildi aslında güvenemedimde o vardı onu aldim
tugba3734 ezgigurbuz37 yani kanda anlasilir yada başka test al bazen bozuk cikiyo ben sana benimkilri aticam ama nasıl atiyodu resim😊
ezgigurbuz37 tugba3734 sol üstte üç noktaya tıkla resim yükle var ona tıkla Acıklan sayfada resim yukleme yeri var galerinden seç kullanim kosullarini isaretle resim yuklenince koplaya yap burda yanitla kısmina yapıştır gonder
tgctinaz Htc2725- beklemediğim için belirti takip etmedim açıkçası. Ama tam anlamıyla şu haftada göğüslerim acımaya başladı. Geçen haftada yani 5. Haftada çok üşüyordum ilk gebeliğimde de öyleydi belirti. Çok üşüyordum.
Kucuk_dunyam tgctinaz merhaba hayırlı olsun bizde 4+6 yız bugün vajinal muayenede gördük keseyi ama bebeği daha göremedim haftaya kontrol var inşallah ikimiz de görürüz duyarız 🙏
Vijdanvildan Kucuk_dunyam Canım galba seninle biriz benim 4+6 ama keseyi daha gormedim doktorum salı gunu çagırdı ozamanda 5+2 olucaz acaba bebegi gorurmuyum .. 😊
miavgunlugu tgctinaz inşaallah sağsalim duyarsınız hayırlı olsun maşaallah darısı bana inşaallah bu ay sağlıkla 🐿😍
Gizmmis G12s_18 ay sizinle aynıyız benm de 4 gün var 11.87 ile bugün öğrendim uygulamaya göre son adet tarihinden baz alınca 4 haftalık gözüküyor
asil15 tugba3734 424 çıkınca 13 gün sonra tekrar kan verdim 8000 bin çıkınca bugun kese gözüktü 4 5 haftalık olmusuz
asil15 tgctinaz bende bugün ilk kontrole gittim çok şükür kese uyumlu dedi kalp atışı icin banada 10 gün sonra gel denildi