Dddileeekkk71 tgctinaz 6 haftada vajinal bakarlarsa duyarsin cnm karindan 7 haftada normal de duyuluyor hayirli olsun bu arada 🤲
tgctinaz Cnsudrgc merhabaaa🌸 biz şehir dışındaydık o yüzden kontrol günümüz yarın sabah inşallah gideceğiz. 🙏🏻 siz naptınız gittiniz mi nasıl geçti??
tgctinaz Cnsudrgc bugün çıktık kontrolden cinsiyetimiz belli oldu her şey yolundaymış çoook şükür. 🧿🙏🏻🥰 sizin nasıl geçti?
Cnsudrgc tgctinaz çok sevindim bizde de her şey yolunda çok şükür bizim de cinsiyetimiz belli belli ama yarın öğreneceğiz siz öğrendiniz mi😍😍🙏🏻
tgctinaz Cnsudrgc evet evet öğrendik. 🙏🏻 erkekmiiş🥹 İlkinde bir kaybımız olunca bunda cinsiyet partisi gibi gibi sürpriz gibi hevesimiz olmadı maalesef dümdüz öğrenmek istedik. Detaylı ultrason yaptı en sonda cinsiyeti görünce söylüyor muyuz dümdüz dedi evet dedik bizde 🙈
Cnsudrgc tgctinaz ayyy çok sevindiim ya sağlıklı gelsin oğluşş, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim gerçekten 🙏🏻🥲😍
tgctinaz Cnsudrgc merhabalar 🤗 yok gitmedik salı günü sabah gideceğiz nasipse 🙏🏻 siz gittiniz mi? Ya forumda birisi Barış hocanın kliniğini arayıp fiyat almış 7.000 demişler muayene ücretine sizin böyle bir şeyden haberiniz var mı?
Cnsudrgc tgctinaz biz gittik şükür her şey yolundaydı biz bu muayenede ödemedik kontrol randevumu olduğu için ama orda bende bir yanlış anlaşılma var 7000 dış hastalara detaylı ultrason ücreti çünkü
tgctinaz Cnsudrgc bende öyle düşündüm açıkcası. Çünkü bir anda bu kadar anlamsız zam olmaz zaten. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.🙏🏻🧿 Kaç haftalık şu an minik kız🌸
Cnsuozclk tgctinaz tgctinaz biz de yeni öğrendik ve çok erken öğrendim 2. Haftada filan . 5. Haftada keseyi gördük şükür 7. Haftada kalp atışını duymaya gideceğiz ama bulantılarım başladı resmen hiç bir şey yiyemiyorum iştahsızım sıcaklar da etkiledi sizde de oluyor mu
tgctinaz Cnsuozclk bende hiç bulantı ve kusma olmadı ben sanırım biraz şanslı olanlardanım. Sadece tiksinme yaşadım o haftalarda evde pişen hiçbir yemeği yiyemedim dışardan yiyebildim. Ama şu an 15.haftamdayım bir sorun yok. İnşallah sizinde sağlıkla güzellikle ilerler
Cnsudrgc tgctinaz kesinlikle öyle o kadar artmaz bencede Haftadayız arttıkk, siz? Salı günü güzel haberlerinizi bekliyoruum 🙏🏻
tgctinaz Cnsudrgc 14+5 iz bizde bugün nasipse 2 gün sonra 15✨ Amin amin inşallah🙏🏻 Sabırsızlıkla 16,17 leri belirlemek hareket hissetmek için benim ikinci gebelik olduğu için 15,16 da başlayabilir diyorlar bakalım 🤭 ilkinde 18 de hissetmiştim çünkü🙏🏻
tgctinaz Cnsudrgc merhabalar 🙋🏼♀️ bugün gittik kontrole çok şükür her şey yolunda devam ediyormuş. Birdaha 8 temmuzda gideceğiz nasipse 🙏🏻 belki bir gün denk geliriz 🥰
Peri_Omer tgctinaz merhaba canim biz de bu gun 7 olduk dun ultrasonum vardi ekranda kalp atişini gorduk pit pit atiyordu ama kucuk oldugu icin sesini duyamadik.. bence ideali 8 tam duyulur..