JeyranAhadova Selamla, sonunda dogurdum!🤚🏻😁 Onceki postlari gorenler gormushdur, uzun yazmayim🙈 Ilk bebegimiz!🤩 Dun gece 4de agriyla uyandim, yeniden yatdim, 5de yine uyandim. Azaldikca vakit chogaldu sancilarda. Saat 8 e kadar kimseye bir shey demedim, kendimi toparladim sanciyla bash ettim) hep sanci geldikce derinden nefes aldim, verdim. Gechicek dedim)8de artik doktoru aradim) 08:30 artik dogum odasindaydim.nst falan baglandim, her sheyi iyi guzel. sancilarda nasil geliyor, belim kopuyoor) acilma bakildi tam dogum ani))) Amaaan guc veriyorum, ama son anda dayandiriyordum, onda dolayi yirtilmam var) sonunda artik tam gucumle yaptimm, bebegim chiktiiiii) Ay chikar/chikmaz agliyor)) Koklashtik, sonra o kontrole bende dikilmeye 😁 37+4de saat 10:15’de 3410 gr, 51 sm olarak dogdu)) MASHALLAH minik kuzuma!💙
Handebl Dimple23 kız maşallah öyle güzel anlatmışın ki bizede öyle doğum nasip olur inşallah dikişin kaç tane dikilirken acıdımı Rabbim analı babalı büyütsün❤️🥰
JeyranAhadova Handebl kach tane bilmedim, vardır amma. evet acıdı) Doktor dikishsiz, yırtılma olmasın diye chalıshdı, ben her sheyi iyi yaptım, orda beceremedim amma))) Olsun, bebegim iyi olsun) Ben biraz agrımaya razıyım))
Handebl JeyranAhadova ben en çok o dikim anınındaki acıyı merak ediyorum ondan sordum canım geçmiş olsun sana Rabbim evladını sana bağışlasın❤️🥰
JeyranAhadova Handebl acıyor ne yalan soyleyeyim) bel uste uzanmak, oturmak yasak. zaten yapamıyorumda. saga/sola uzanmak ancak, ayakustede chok olmaz. yerleri shu anda acıyor. İNSHALLAH dikishsiz atlatırsınız!❤️
Cigdem67 Handebl hiç korkma bebek doğduktan sonra ona bakmaktan dikiş mikiş acısı duymuyorsun zaten iğne yapıyo
JeyranAhadova SevgibiR İlham) Ikınma anını dogru yapamadım , sonuna kadar direndiler yinede yapamadım ikiniyordum tam anında kesiyordum( , Mecburen kesildi