Yarennasal Hep son 99 postlarını görürdüm bana da yazmak nasip olur mu derdim çok şükür oldu 🙏🏻 nasılsınız güzel annişler 25+6 dan selamlar ❤️❤️
Momygueen Yarennasal bizimde 25+1 ne ara zaman geçti anlamadım çift basamaklar daha hızlı geçicek gibi hissediyorum 🐥🤗
Yarennasal Nidazzyaaa Nidazzyaaa ayy az kalmışş sağlıkla gelsin sizede kolay doğum nasip olsun inşallah 🙏🏻
Yarennasal aylinpalaa evet sonlara doğru gidiyoruzz bi yandan bu göbüşümü çok sevdim bi andan hemencik doğsun istiyorum 🙈
Yarennasal Momygueen evet gerçekten zaman su misali ilk öğrendiğim gün daha dün gibi sanki , sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰
2Princess1Mom Yarennasal Uygulmaya göre son 100 25+5 🥰 Mecburi sezaryen olduğum için 85 günüm falan kaldı tahmini 😍
Yarennasal 2Princess1Mom sağlıkla gelsin inşallah sezeryandi sanırım ilkidi aralıkları mı az yoksa sezeryan mı mecburi
2Princess1Mom Yarennasal Amin inşallah. Aralıkları az değil 5 yıl. Ssvd yapabilecek durumum olsaydı keşke çok isterdim ama malesef yok 🥺 sezaryen olmak zorundayım. 😊