Healthywealthyrespected Nasıl fotoğraf ekleniyor bilmiyorum ama çektim kahverengi jel gibi bir şey bilgisi olan bana nişan nasıl bir şey anlatabilir mi? Ve miktarı ne olmalı?
Merve_kucuk Healthywealthyrespected Sümüksü kıvamda jel gibi. İlla kanlı olması lazım değil. Şeffaf, kahverengi veya açık pembemsi de oluyor. Büyük ihtimal nişanınız gelmiş. Sağ salim kavuşun yavrunuza
minikbebegim06 Healthywealthyrespected buraya fotoğraf eklemek yerine Google a nişan nasıl olur yazsanız binlerce görsel çıkar bir sürü kişinin sizin görselinizden midesi bulanacağına sizin Google görsellerden bulanır sorunda çözülür
dilaradoyan Healthywealthyrespected forum kuralları gereği nişan vb rahatsız edici görsel paylaşmak yasak. Mukuslu yapıda genelde renkli yani kahverengi kırmızı pembe bir akıntı oluyor. Anlattığınız nişan gibi. Doğum yakındır haftanızdasınız zaten
Healthywealthyrespected hayalperest2310 evet akıntıdan farklı böyle daha slime gibiydi teşekkür ederim
Healthywealthyrespected Merve_kucuk teşekkür ederim yanıtınız için tarifinize uyuyor inşallah yakındır tarihim
Healthywealthyrespected minikbebegim06 yazdım ama çok görsel çıkmadı karşıma ve benimki gibi değildi çıkanlar buraya da resim atmadım zaten önlem alarak yazdım atarınızı başkasına yapın
hayalperest2310 Healthywealthyrespected Aynn öyle canım bende de olmuştu affedersin yumurtanın akı gibi şeffaf olan da oluyor kahverengi şeklinde de Rabbim kolaylık versin tek avazda kurtulun inşallah 🙏
Healthywealthyrespected minikbebegim06 hayır başlıkta zaten belirttim mideniz bulanır mı diye sordum ama moderatör sanırım başlığımı değiştirmiş zaten sebebini de açıkladı onay alsaydım evet öğrenip ekleyecektim