Prmdemet Merhaba 8 nisan beta hcg 10 bin çıktı bugün 10 nisan 9 bin çıktı ama iki değer de farklı hastaneler de bakıldı ve keseyi de görmüştük sizce boş gebelik mi henüz kanamam da yok
minismom Prmdemet farklı yerlerde vermissin canım dusuk cıkması normal her laboratuvarın degerleri farklıdır bos gebelik olup olmadıgı kanla belli olmaz ultrasonda gorunur
Arimimi Hastanelerin tahlilleri her zaman farklı çıkıyor mümkünse devlet hastanesi veya ilk baktırsığınız yere gidin kanama vs. Yoksa korkma yanlış çıkmıştır
Kikiriki Prmdemet birde boş gebelik olduğu betayla anlaşılmaz kaçıncı haftadasınız bebek oluştuüunu beta göstermez
minikbebegim06 Prmdemet keseyi gördükten sonra beta takibi yapmaya gerek yok birde farklı hastaneler zaten farklı sonuçlar verir
Kikiriki Prmdemet belli bir düzeyden sonda beta çok ciddi artışa geçmez artık kese göründüyse buna göre haftası hesaplanır doktorunuza sorun boşuna kan vermeyin ve gereksiz stres yapmış oluyorsunuz
minikbebegim06 Prmdemet beta gebelik var mı yok mu diye bakmak için keseyi görmüşsün gebelik oluşmuş daha beta neden bakacaksın ki
Prmdemet minikbebegim06 yükselen beta birden neden düşsün ki ama buda bir sorun olduğunu göster mez mi acaba hani tamam farklı hastaneler bugün 20 bin olması lazımdı ama 9 bin çıktı fark çok uçuk değil mi
minikbebegim06 Prmdemet hanımefendi ya anlamıyorsunuz ya anlamak istemiyorsunuz kese görünmüş betanin önemi yok test verdiginiz yerden birinin referans aralığı 20 bine kadardır biri 10 bine kadardir üstünü ölçmez herkes sorun olmadığını yazmış inatla sorun mu var diyorsunuz yani sorun yok kese görünmüş ne yazalım burda doğru olmadığı halde ah vah nasıl düşer eyvah hastaneye koş mu diyelim ne istediğinizi anlayamadım?
Prefour Prmdemet minikbebegim06 Benim beta değerim 2 gün önce 2863 tü , bugün 2320 ye gerilemiş . Ultrasonla bakınca kese var , 5haftalık dedi doktor ama iki katına artış bekliyordu , şuan artış olmadı . Bu normal mi sizce peki ?
Prmdemet minikbebegim06 özür dilerim ben sadece aşırı korktum ne bileyim çok istediğim bir gebelikti mantıklı düşünemiyorum :(
minikbebegim06 Prmdemet özürlük bir şey değil ama normal olduğunu söylüyoruz keseyi görmüşsün endişe etme bebeğini de görüp kalp atışını duyarsın yakinda
Burcu__0506 Kese göründükten sonra betanın hiçbir önemi yok , boş gebelik mi diye de yolk saç varsa doludur ama kese içi boşsa yada oluşmamışsa ozaman sorun yapabilirsiniz kendinize şuan boşu boşuna takmayın kafanıza