yeni_anne2 06haziran benn yorum yazarken yorumun yarısında reklam giriliyor şaka gibi🤣 1 dk arayla neredeyse reklam giriyor sürekli
Deryz yeni_anne2 he ya bu nerden çıktı şimdi zaten form u seçtiğimiz zaman tıklıyoruz bekliyoruz bide bu çıktı😂 birde yetkililere söylüyorum lütfen bebişimizin resminin olduğu yere reklam koymayın biz bebeğimizi öyle görmekten mutluluk duyuyoruz ❤️
yeni_anne2 Balbebek012 ayyy kızz yemin ederim şimdi kalbimden geçtin biliyor musun 🥺 Kaç gündür seni hiç görmüyordum özelden yazıyım dedim kalbim temizmış bakk🤣😊🌸 Tam da sana yazıcaktım
Balbebek012 yeni_anne2 daha var🫶 sağlıkla doğururuz inşallah 🩷 çok şükür iyiyim 37 oldum az kaldı doğuma 🫶 sen nasılsın
yeni_anne2 Balbebek012 inşallah sağlıkla gelsin🤲🥰 bende ne yapayım uğraşıyorum Kızımla ataklar huysuzluk uykusuzluk 😅😅 2 aylık olucak haftaya hayırlıysa çok şükür idare Ediyorum diyelim 😊
Balbebek012 yeni_anne2 🫶🫶🫶 büyüyor annesi maşallah bol bol kokla meleği al kucağına hareketlendikçe kucakta durmuyorlar 🩷
anneoluyorumm13 yeni_anne2 sinir bozucu bir sürekli reklam çıkması birde insan olduğumu kanıtlamak 😁😁😁