FtmaGlr minikkurabiyelerinannesi İstanbul Pendik’te bir manav vardı ben de ocak ayında bir meyve aşermiştim, hemen gidip aldık ve donuk değildi çok lezzetliydi :)
pol34 minikkurabiyelerinannesi şeftali benim de çekmişti valla soda buldum şeftalili çok güzeldi 6 tane sodayı 1,5 günde içmiştim 😅
minikkurabiyelerinannesi Kalbimde Yokmuş 😂 eşim bugün de gezdi market market manav manav artık sipariş vereceğiz 💙
miroscumm minikkurabiyelerinannesi migros hemende değilde sanal market kısmında var bizim ya ikisine de baktınız mı
sehnazz000 minikkurabiyelerinannesi buldu mu manavlarda vardır ya buraya çok geç geliyor ona rağmen burda varsa orada kesin vardır 😁
minikkurabiyelerinannesi sehnazz000 Ay yok eşim bugün de Silivri’de bir kaç manav ve market gezmiş sipariş vereceğiz
agustosboceklerim2 minismom oylebisey yok tabiki de olma ihtimali var mıdir diye dedim 😂 ben şuan eriğin çıkmasını bekliyorum dört gözle şuan çok pahalı alamıyorum malesef 😬
minismom agustosboceklerim2 ay evet yaa 4 5 tanesine 250 tl dediler markette bi yaz meyvesi dha gordum yarımı 347 tl 🤣 1 2 ay sonra cıkmaya baslar heralde hepsi