aslanmommy 28 haftalık hamileyim bugün adet olacakmış gibi bir ağrı var karnimda çok şiddetli değil sabahtan beri var yarın kontrole gideceğim neden olur usutmekten mi acaba karnimda sertleşme falan yok
minussset aslanmommy sakin ol . Rahim büyüme ağrısı olabilir. Kanama falan var mı ? Birde 112 ara orada seni bir kadın doğum doktoruna bağlasınlar . Oraya bir sor . Birde ılık suyla “ILIK” karnına beline biraz su tut. Ayaklarına çorap patik giymeyi dene .
eylulll01 aslanmommy rahim büyümesinden kaynaklı ağrı oluyor bende de ikinci gebeliğim ağrı çok fazla ama kanama vs varsa derhal gitmelisin canim
aslanmommy minussset kanama yok çok şükür evet ayağıma giydim sıcak tutsun diye inşallah rahim büyüme ağrısıdır ya 🙄 geçer inşallah bugün oldu uyandigimdan beri var birşey de yapmıyorum uzanıyorum iş falan yapmadım
Songul2667 minussset böyle hizmet var mıydıı yaaa hiççç Bilmiyordummmm arayıp sorabiliyor muyuz sorularımızı ?
aslanmommy eylulll01 yok kanamam çok şükür rahim buyumesidir takip ediyorum zaten kendimi dayanilmicak bir ağrı değil şiddetlenir se giderim bir ara enfeksiyonum vardı tekrarladımi acaba ondan olabilir mi sakın kalayim teşekkür ederim kizlar geçer umarım benimde ilk gebeligim herseyde hemen stres yapiorum
minussset aslanmommy belden aşağı ılık suyla yıkasanız biraz rahatlatır. Rahim büyüme ağrısı ve regl ağrısı birbirine benzer . İçini ferah tut 🌺 bebişin hareketlerini takip et . 112 ara doktorla konuş 😊😊💝🌺 içine sinmezse git acile . 😊😊😊🌺
aslanmommy minussset ılık su yapayim birazdan aynen bebeğim hareket ediyordu bugün dediklerinizi yapayım bakalım duruma göre giderim çok sağolun kizlar ☺️☺️☺️
eylulll01 aslanmommy olabilir de canim enfeksiyondan da kaynaklıdır ağrısı çok olursa tahlil ver ihmal etme geçmiş olsun 💐
aslanmommy eylulll01 yarın kontrolüm yarın veririm tekrar geçmişti iki hafta önce gittiğimde aslında şu da içiyorum bol.bol.dikkatte ediyorum ama 💐
eylulll01 aslanmommy arkadaşın dediği gibi ılık bir duş kendini sıcak tut uzan dinlen canim Allah’ın izniyle birşey yoktur inşallah 🙏🏼