Sevgiiss Kızlar inanılmaz gaz sancım var gebelikten önce ara ara olurdu neden bilmiyorum . Kabızlıkta var kasıklarıma vuruyor ağrı mide bulantısı yapıyor aşırı derecede . Ne yapabilirim önerisi plan var mı? Ağrı geçene kadar kıvrandırıyor beni
Bussbety Sevgiiss kayısı hoşafıve kayısı öneriirm ama bu geçici bir çözüm doktoruma ilaç yazdırdım günlerce kabızlık çektiğimi bilirim
bcmbzz Sevgiiss bende çok çektim bu ağrıyı doktor zamanla kendi kendine geçecek günde bir tane probiyotikli yoğurt ye demişti sonra kendi kendine geçti
Kucuk_dunyam Sevgiiss sizinle aynı günlerimiz bende öğrendiğimden beri gaz,kabızlık ve karın ağrısı yaşıyorum kefir ve su içmeye çok özen gösterdim şimdi kabızlık geçti ishal başladı ☹️ sizin karnınız ağrıyormu hiç ?
Sevgiiss Bussbety arada olurdu böyle hamile olduğumu öğrendim. Çok korktum ağrı girince ama gaz sancısı olduğunu anladım. Deneyim onu teşekkür ederim Türk kahvesi iyi gelir dediler ama gelmedi
gul231 Sevgiiss biraz yürüyüş yapın ayağınızı sıcak tutun lifli gıdalarla beslenin benim de bu hafta çok kötü oldu sebebini anlamaya çalışırken testim silik çıktı yarın kan verecem
gul231 Sevgiiss birde kefir bana iyi geldi kefir keten tohumu kayısı blenderda çektim rahatlatti biraz
AdaKaranfili Sevgiiss ya bende bugun ogrendin silik cizgi ile. Bir kac gundur cok gazim var. Ne yapsam gecer. Ya evde coluk cocugun esin yaninda salamiyorsunda ayip olur😂😂