aybukee10 Sırt çantası olarak içi geniş olsun istiyorum ve ağır bi çanta olmasın. Mcd bag dusunmustum ama ağır bi çanta diyorlar. Lütfen öneride bulunabilir misiniz ?
Bussbety aybukee10 merhaba ben kendime kiwi aldım tam fiyat performans ürünü çok beğendim tavsiye ederim
Eliffffkkkkkk aybukee10 sırt çantası şeklinde almadım ben ama yine de fikir olsun diye paylaşayım temudan almıştım çok güzel geldiler
cerengeredeli cerengeredeli indirime giriyor sırt çantası ben 470 e aldım bir kaç gün önce takip edin almak istiyorsanız
Cnhavva aybukee10 bende prego ve myroka diye bi marka var onlara bakmistim henuz almadim ama yorumlar iyi alirsam onlardan birinden alicam
Eliffffkkkkkk Gulfmogz henüz kullanmaya başlamadım büyük olan el valizi gibi baya büyük, bebek arabasına asıp kullanırım diye bu şekilde tercih ettim
Deleted33000 Yenianne1991 link paylaştım görüntüsu aynı ama satıcı olarak bu satıcıdan mi aldım bilemiyorum unuttum
cerengeredeli Yenianne1991 link paylasmistim yorumu yaparken uyarı almışım kaldırmışlar yorumu aşağıda fotoğraf paylaştım
cerengeredeli aybukee10 link paylaştım kaldırmışlar yorumu şaka gibiler ya. Gelde sinir olma fotoğraf atarım az sonra