Melos02 Sevgili tecrübeli anneler şaşırtıcı bir şekilde çok iyi giderken 11. Hafta bulantı kusma başladı başına böyle geç gelen var mı acaba ? Ne kadar sürdü böyle geç başlayanlarda süreç
GizemHamza34 Melos02 12. Haftada başlayıp hala kokuya karşı çıkaran ben 18.haftadan selamlarımı iletirim 🥹
KumpirsMom Melos02 benim 8 de başkadı 20 ye kadar sürdü hiç bi çözümde yoktu ( ben ilaç kullanmak istemedim ne kadar yan etkisi yok gebeler için dense bile) her sabah mutlaka kustum su içemedim yemek yiyemedim kilo kaybettim 🥹🥹 inşallah sizin o kadar uzun süremez
fatmaanuurr22 Melos02 benimde 11de başladı ve şuan 25. haftaya girecez ama hâlâ bitmedi bugün yine kusarak basladim 🥹
GizemHamza34 Melos02 oğlumda doğurana kadar kustum merak etme hepsi geçiyor zor durum ama keyif almaya bak herkesin bir değil geçer inşallah 🥰
Tugcek_ Benim de 11 12. Haftalarda başlayıp 22 ye kadar devam etti maalesef umarım sizinki kısa sürer 🌸
Wera Melos02 senin yine geç başlamış 6.hafta yıkılıoduö kusmaktan halsizlikten 17. 18. Haftalara doğru azalıyor bitiyor
Melos02 Çok teşekkür ederim yanıtlar için :) Allah hepimize selamet versin :)) süreç uzayınca şaşırmıştım ama herkeste var sanırım