Duyguxx Kızlar bugün devlet hastanesine gittim sonucu hemen alırım diye düşünürken ayın 19una randevu verdiler. Kontroller için özel hastaneye gidiyorum doktorum geç olduğunu ve belki yapmazlar diye söyledi. 13+1 oluyoruz sizce geç mi kaldım özelde mi yaptırsam? Yoksa devlet hastanesi yapar mı 13+1 de?
denizannee Duyguxx ikili testi yaptırdınız ve sonucu ne zaman alırım diye mi soruyorsunuz yoksa ileri tarihe randevu verdikleri için devlet hastanesinden vazgeçip özel hastanede mi yaptirsam diye mi soruyorsunuz?
Zubeydetekkurt Duyguxx randevu aldığın gun mu 13 +1 oluyor 11. Ve 14. Haftalar arası yapılıyor diye biliyorum testi
Omaraysegul Duyguxx gec degil canim.ben 12+5 diye gittim 13+5 ciktik yapti doktor gec kalmissin falanda demedi
Duyguxx denizannee ikili testi henüz yaptırmadım. Devlet hastanesi 19unda randevu verdi. Özeldeki doktorum geç oluyor yapmayabilirler dedi. 19unda 13+2 oluyorum
MehmetAkifZeli Duyguxx ben özele gidiyorum dr kendisi 13. Haftada gel dedi bende 13+0 a randevu aldım canım geç değildir .
denizannee Duyguxx geç değil ikili test zaten 11-14 hafta arası yapılıyor. Bende bu cuma günü yaptıracağım 13+3e denk geliyor. En geç 14 hafta 6 güne kadar bakıyorlar..